Dobrý deň. Viem, že asi veľmi predbieham, ale priznám sa som veľký stresak.
Už zopár mesiacov mám všelijaku stolicu (raz tvrdšiu a niekedy takú jemnejšiu, že sa predeľuje-na to mi hovoria ze malo vlákniny) žiadne bolesti ani krv. Chcem už ísť k obvodnej ale úprimne sa bojím. Bojím sa kolonoskopie 🙂 ano ja viem je asi skoro takto hovoriť ale aké máte s tým skúsenosti? Pošle ma hneď na gastro? Problém je v stolici takže predpokladám, že hadicu by do krku nedávali, ale že uprednostnia kolonoskopiu. Alebo mali ste niečo podobne a ako ste to vyriešili?
@zalka no počula som že niektorí doktori povedia že načo, tak neviem či to robia všade
@zalka ale pravdepodobne ak pôjdem zvolim narkozu ak sa bude dať
No ak má gastroenterolog dohodu s anesteziologom, tak ten príde ty zaplatíš a lekár ti v narkoze spraví kolonoskopiu.
Pri kolonoskopii sa netreba obavat zakroku, ale skor vysledkov. Drzim palce! Zvladnes to. p.s. kolo je o macik prijemnejsia ako hadica v krku
No nehnevaj sa na mňa ... hovno má každý raz tvrdšie, raz redšie - podľa toho, čo zje, koľko vypije ... bolesti nemáš, krv v stolici nemáš ... to kvôli čomu chceš ísť k Dr.? Si kus precitlivelá, či? ... a čo sa týka kolonoskopie, prechádzka ružovou záhradou to nie je.
@dzulli1980 Presne toto som chcela napisat ja by som to ani neriešila pokial nemam žiadny problem
Bolí ta brucho? Máš hnačky? Či niečo iné okrem prehnaneho sledovania každého 💩?
@dzulli1980 no asi máte pravdu.
Kolonoskopia sa dá robiť aj v narkoze.