Trávenie, bolesti, ovulácia

ivanka89
14. dec 2021

Ahojte, uz pár dní ma pobolieva brucho, začalo to v období ovulácie, vtedy ma vždy bolel spodok brucha. K tomu ma začalo v ten deň aj preháňať a trvá to do dnes. Nie je to také, že stále sedím na wc ale je to jedna dve vodnate hnačky za deň. Bolesti brucha nie sú hrozne, ale cítim trochu pobolieva nie na ľavej strane brucha a aj pod rebrom, ale zároveň stále cítim spodok brucha ale aj pri pupku. Minulý mesiac som mala to isté. Tiez v čase obulky, len bolesť bola. Horšia.myslela som aj, ci to nie je zo stresu, lebo vtedy pred mesiacom zomrela príbuzná, teraz znovu niekto z okolia a teta je v nemocnici a ja som celkovo citlivá na takéto veci.. Minulý mesiac som bola aj na krv, výter z konečníka, všetko ôk, len niekde mierový zapal, ale vraj to môže byť čokoľvek od zubov, gynekologické atď... A v októbri som mala sono brucha a tam tiež všetko v poriadku. Mam celiakiu, diétu dodržiavam a aj intoleranciu na mlieko a to som sa veru po zabudla teraz, len neviem koľko dní môže trvať reakcia... Ja som už z toho zúfalá. Určite pôjdeme ešte raz k dr len hľadám nejaké skúsenosti. Ďakujem 😊

hanelka1
14. dec 2021

@ivanka89 bolesť pod ľavým rebrom, hnačka, bolesť okolo pupka,,to by mohol byť pankreas podráždený, ak ta bolesť je hneď po jedle tak to bude asi pankreas,,,zároveň môžeš mať aj nejakú gynekologicku infekciu.

ivanka89
autor
14. dec 2021

@hanelka1 no bolesť je asi skôr keď som hladná alebo ja neviem, nie je to len po jedle. Na pankreas mi bola brána krv a tam boli hodnoty ôk. Ta bolesť ani nie je nejaká strašná, skôr taka tupá, ale nie moc silná. Ale ďakujem za reakciu

hanelka1
14. dec 2021

@ivanka89 môže to byť aj plynatosť alebo dvanastnik