Zdravím mám taký problém keď som v nejakom napätí alebo tak tak sa mi začne triasť hlava ako keby mám nejaký záchvat a príde mi úplne zle môže to byť z krčnej alebo to je zo psychického napätia ?🙏
vola sa to distonický tras hlavy - https://pentahospitals.sk/ambulancia/neurologic...
Ja to tiež mávam zo psychiky ,ale aj keď je nejaká oslava ,keď viac vypijem alkoholu a na druhý deň.Nemyslím,že som opitá bola,ale popíjame vtedy a manžel mi povedal keď stál v obchode za mnou,že sa mi normálne trasie hlava.Odvtedy si dám pohárik vína a dosť,lebo sa bojím druhého dňa potom.Ale keď som v strese tak strašne 😔
@metoyou4 áno no aj ja keď pijem tak na druhý deň som vyčerpaný a potom to pociťujem viac inak to príde len niekedy
no to bude stresom si myslim, na demenciu to nevidim, teda aspon myslim, ze na to este vek nemas 🙂
@evinea no to veru nie mám 18rokov🤣
Ahoj
Ja to mávam už to bude 5.rok a už to tu bude navždy..Je to velmi neprijemne ci uz vizualne alebo ten samotny tras
Mávam to z krčnej a aj z psychickeho napatia...Príde to vtedy kedy to neočakávam ale chodim k neurologovi raz za 6 mesiacov na botulotoxinove injekcie do krku ktoré zmiernuju tras hlavy- maju na to aj nazov- menej sa mi trasie hlava a na par mesiacov tento tras prejde ale treba chodiť raz za 6 mesiacov