Ahojte , od vcera sa trapim s bolestami hornej casti brucha ako keby ma bolel zaludok alebo vedla okolie zaludka. Od vcera neustale bojujem s bolestami su to neutichajuce a tiez som mala krce v bruchu . Tiez mam od vcera hnacky ( dala som si tabletky na hnacku a nepomohli ) , extremnu bolest hlavy a naduvanie , zvyseny pohyb criev , nechutenstvo a unava , pocit na zvracanie…co to moze znamenat ? Co s tym ? Dakujem…
Mne tak z virozy preslo na zapal pazeraka po 3tyz.ma poslal obvodny na gastro týždeň som skusala rozne veci z lekarni nepomohlo isla som k obvodnému zobral. Ma na krv na usg v ten den mal výsledky dal.mi tabletky. Kus lepsie ale stale boli bolesti potom ma poslal na gastro vyhoda ze ma zobrali skor a dali lieky druhe ale.stalr bojujem s tym a to od novembra som lieky zacala brat
Mam presne to iste uz 3 deň. Asi nejaka viróza.
Je to nejaká viróza teraz to má veľa ludi, traja z môjho okolia, aj som čítala po stránkach že veľa ľudí má s týmto problém teraz, rovnaké priznaky ako vy akurát aj teplotu majú niektori
Dakujem za odpovede , uz mam zvysenu teplotu takze si myslim ze to bude nejaka viroza .
Ja to mám od včera,večer som mala zvýšenú teplotu.. pocit na vracanie,a bolesť žalúdka.neviem čo si má dat už porádte niečo prosím
Tak viroza nejaka, do postele, vela cierneho caju, cierne uhlie, nieco na znizenie plynatosti - kludne espumisan... teple obklady na brucho tiez pomozu, chce to cas.