ahojte žienky už dlho ma trápia moje uši že odstavaju veľa krát som rozmýšľala ísť si ich dať urobiť lebo neviem či to je dobrý nápad ani kde to riesit a aká je cena nájde sa tu niekto kto už toto apsolvoval najlepšie v bratislave koľko zato dal a kde to riešil a ako dlho sa také niečo hojí? Ďakujem
@syslik81 takže sa to dá vydržať myslim tá bolest po zákroku všade som čítala že obvezi sa nosí 2 až 3 týždne 🙉 a ako to je zo stichmi treba ísť aj na kontrolu kde ich vyberaju či?
@syslik81 mám stoho trochu strach lebo neviem do čoho idem ale už som to mala urobiť dávno keďže stale nosím rozpustené vlasy kvôli tomu a už ma to nebaví že nemôžem nosiť iný účes 😔😭 a aku členku myslíš niaku čo ti dajú oni či?
@noemikatka myslim ze tyzdenmax 10 dni som mala ale nechcem ta klamat uz su to roky .. a neboli to az tak -neprijemny je ten obvaz musi byt silno stiahnuty .. samotna opka neboli a dostanes tabletky od bolesti .. idelane je ist v zime .. hodis capicu a nik nic nevidi .. celenku klasika latkova co nosia deti .. ja som este previazovala na noc aby som si ich nezalahla - neprevratila 😀
@noemikatka chod do toho! Ozaj. Mojej dcerke odstavaju uska. Sice nie nejako brutalne, ale nechcem, aby v buducnosti pre to trpela. Ked sa clovek citi dobre a je sam so sebou spokojny, je to podla mna vyrovnany clovek. A taky by sme mali byt. Ak je nieco, co ta trapi a da sa to riesit, chod do toho.
Kamarátka stále nosila len rozpustené vlasy aby maskovala uši.Zakrok bol jej sen ,ktorý si splnila a teraz vysmiata ,rôzne účesy skúša.Taka spokojnosť s nej ide.
baby je tu niektorá ktorá to absolvovala v bratislave? čítala som že stačí ak pôjdem niekam na orl a tam sa ich môžem na tento zakrok spýtať či ako?
@sllavienka aj mojej dcérke odstavaju ale ju nechám samu sa rozhodnúť keď bude vedcsia či si ich bude chcieť urobiť nechcem ju postaviť pred hotovú vec a neviem ako to zobere ona z bolesťou a podobne ale.co sa tyka mňa už dlho nadtym uvažujem len z jednej strany mám strach či po zakroku sa nič nestane a budem mať uši už len tak ako chcem alebo po šiti budú skarrede a ja znova budem musieť nosiť rozpustené vlasy
@beata_k ďakujem presne toto si myslím aj ja jediné čoho sa bojím či sa nič nepokazi a budem mať uši ake chcem🙉
@noemikatka Naši známi to dali robiť svojej dcére práve v detskom veku, mohla mať 6 rokov. Takže nikdy nemala z toho komplex.
@noemikatka ste mali riesit ked bola mala, mne takto tiez odstavali a mamina mi davala na noc celenku cez usi a krasne sa mi to tym, ze som aj rastla spravilo ..
Rozhodne by som to riesila uz od mala taketo veci, lebo pozerat sa na tie deti s odstavajucimi usami tak mi je luto ich... joj... zanedbane od rodicov 🤐
@cyberk nie je to zanedbanie rodičov to nemáte pravdu dcérke som vždy dávala čiapku a celenku a vždy robila všetko preto aby nestali a ajtak stali pretoze je to o vyvoji hlavy z usami mne tiež odstavaju aj mojej mame odstavaju takže to asi ma po nas 🤷♀️ a len preto že som jej nedala urobiť zákrok keď mala 5r co sa oporuca až vtedy nie som zlá matka
svoje dieťa necham rozhodnúť samé keď dospeje
@cyberk nikeomiu do usi proste hlava dorastie a inym nie ... to ze si mla ty stastie nieje zasluha tvojej mamy . mojej odstavaju rovnako ako mne .. nosila celenky naplaste etc -hold dedicnost .. takze povedat v skupine plnej mamiciek ze sme zanedbali nieco je riadna trufalost .. a tie deti s odstavajucimi usami ked sa vynecha sikana kt nie kazde musi prejst su mozno 100x stastnejsie ako ty -kedze ty mas zrejme neaky komplex ked si ich stale vsimas .. si vsimaj radsej seba ;)
@syslik81 👏👏
@cyberk ty asi nechápeš čo ti tu mamičky pisu🤷♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@cyberk moja mama sa bala a tak ma na opku nedala ako dospela som samostatna a sama som si ju zaplatila - ziadne zanedbanie z jej strany nepocitujem . sama som teraz mama s "usatou" dcerkou a ako som pisala uz raz ak pride zamnou ze opku chce -bude ju mat ale musi to byt jej rozhodnutie a ano ako kazda matka sa aj bojim ... no sama uz viem co ju caka tak ten strach je mensi ako bol u mojej mamy ... ked ma dieta nos jak sokol tiez za to mozu rodicia?? ked je ploche a chce prsia ... ked ma znamienka na tele a podobne .. je to len chybicka .. u niekoho je to pekne u ineho nie- ty nic nechapes a preto vysvetlovat je zbytocnost ... bude rada za to ze to riesit nemusis a chod rypat tam kde ta mozno pochopia - tu neobstojis
@beata_k niekomu sa tie uši naozaj aj hodia 😊 ja keď vidím niektoré fotky keď som chodila do školy tak ani neviem kedy prišiel ten čas keď som sa zato začala hanbiť ale tak zacala jediné si môžem pomôcť stou plastikou😉
@ajsha123 moja ma 7r a povedala tiež že by nechcel také veľké uši ale že sa bojí aby jej to niekto šil nenutim ju do toho keď sa nato bude cítiť kľudne jej nato dám aj posledne😊
@beata_k ďakujem za povzbudenie keď sa dohoto odhodam určite sem napisem😉✊ako som natom
@noemikatka Nastastie nemam ani ja ani moje dieta s tymto problem, ale toto je jedina operacia, ktoru by som okamzite podstupila. Odstavajuce usi su strasne (sa mi nozik vo vacku otvara, ked pocujem, “ake je to zlate”), aj deti vedia byt krute.
@pallacinka29 presne sikana u deri je hrozná vtomto smere aj ja som si istá že toto je jediná operácia ktorá je bežná a neboja sa jej veľa ludi ale je mi luto ak ma dieťa veľký nos či iné vadí na tvári kde je už plastika oveľa riskantna😭😭😭
@cyberk a ak to dieťa má hlúpe reči až do dospelosti, tiež je to zanedbanie. 👎
cenu neviem ja som bola 10 rokov dozadu .. teraz myslim okolo500 az 600 .. tyzden mas obvazy potom nosis celenku ..bolest nieje velka a isto to stoji zato ... robi sa to v lokalke .. dostanes injekcie do ucha a ide sa na to .. divny pocit a smrad co si pamatam ako rezali to ucho haha .. bola som v nitre u dr Mladka .. ale na nete si vygoogli kliniku plastickej a mavaju aj cennik ..