Trápia ma mykózy

zuzanahdm
21. feb 2017

Ahojte, zas hlúpe problémy, opakovane ma trápia mykózy, väčšinou pri antibiotikách. Beriem HAK KarHla. Posledný tabletkový týždeň ma znovu potrápila mykóza, no tentokrát to bolo pravdepodobne z gélu, ktorý sme s priateľom použili. Môj gynekológ mi na to dal jednorázový krém GYNAZOL, ten mi pomohol, ale nie úplne, tak som si kúpila tabletku Canesten a krém na vonkajšie použitie. Momentálne mi je už celkom dobre. Mám však už druhý deň bez tabletiek a mám taký svetloružový až krvavý výtok. Mrcha mi zvykne prísť až na 4tý deň bez tabletiek, tak sa dosť čudujem, kedže je ešte len druhý. Mohla mať mykóza a všetky tie krémy a tabletky vplyv na môj cyklus? A taktiež by som sa chcela opýtať či máte niektoré skúsenosti s mykózami a aký gél by mi mohol vyhovovať, kedže som dosť citlivá na tieto veci a bez gélu to bohužiaľ nejde. Vopred ďakujem 🙂

lienka737
21. feb 2017

Skús namiesto gélu BIO kokosový olej.

zuzanahdm
autor
21. feb 2017

@lienka737 už ho mám kúpený....skúsime. 🙂

lienka737
21. feb 2017

@zuzanahdm a nepoužívať žiadne parfumovane obrúsky, toal.papier a spodné prádlo bez aviváže alebo žehliť pri najvyššej teplote.

amelie2017
21. feb 2017

Urcite zla imunita. Viem o com hovorim. Nonstop som mala mykozu a herpes. Asi 4 roky takmer stale Po odstraneni imunologickych problemov som mala mykozu raz, aj to po 2 mesiacoch uzivania antibiotik a herpes anibraz. Plus kup si probiotika, trosku pomoze do odstranenia problemu.

ivanecka0602
21. feb 2017

Nenosit tangace ani franc.nohavicky najlepšie klasické a aj to skor biele, nepoužívat avivaz, prat pri vyssej teplote, radsej sprcha ako vana, namiesto sprchacu mydlo...a vela robi stres a potom aj strava...ja som mala takyto problém pravidelne kazdy mesiac a nepomahalo nic....teraz je to uz fajn

triesocka
21. feb 2017

Ja som mala tento istý problém, gynekológ mi odporučil Rosalgim ako prevenciu a začala som používať menštruačný kalíšok a odvtedy som mykózu nemala ....

zuzanahdm
autor
21. feb 2017

Probiotika beriem pravidelne, stravujem sa prevazne zdravo, tanga som nikdy v zivote nemala..... dakujem za rady zienky, ale mala som trosku ine otazky. 🙂

balazovaj
22. feb 2017

@zuzanahdm veľmi dobré sú tieto gély na intímnu hygienu a čo je hlavné, sú na prírodnej báze:
http://jane.sirael.sk/kozmetika-manuka/186-manu...
http://jane.sirael.sk/kozmetika-tea-tree-oil/16...

meusicka
22. feb 2017

@zuzanahdm ahoj, nepotesim, ale ja som mala opakovane, a nakoniec to bolo z HAK. odkedy som vvysadila, a to je uz 3 roky, tak som mala asi 2x. predtym, som mala takmer kazdy mesiac.
na cyklus ti vsetky tie kremy a pod, vplyvat mohli, dokonca aj na ucinnost HAK. tak si davajte troska pozor kym sa z toho vsetkeho nedostanes.
a kokosovy olej... pokial si zvolite este dodatocnu ochranu, kym nebudes vyliecena, tak v pripade kondomu kojosovy polej znizuje spolahlivost ochrany.
nepises ci ti dal dr. nieco aj pre piratela, mnohokrat treba preliecit aj partnera. inac sa to znovca vrati. on nemusi mat ziadne priznaky, a predsa moze byt problem aj u neho. drzim paste....

inac ja som pri prvych priznakoch mykozy hned robila horicu kupel a do toho jodovanu sol,mne to pomaha, ked to je hned v zaciatkoch.

tancik
22. feb 2017

velmi ucinny na mykozu je aj aloe vera spray emergency je na prirodnej baze a napriklad zeny po sekcii ho uzivaju krasne cisti pomaha...

zuzanahdm
autor
22. feb 2017

@meusicka priatelovi som dala ten krem canesten a trosku probiotika. Citil sa dobre, tak som tomu uz pozornost nevenovala. Odkedy sa ma chytila tato pliaga, tak sme sa nemilovali, ani sa nedalo, strasne bolesti som mala. A teraz mam 3 den bez tabletky a zatial iba taky slabulinky krvavy vytok, tak dufam, ze to cim skor nabehne normalne. Niezeby som mala strach, ale nepaci sa mi to.

meusicka
23. feb 2017

@zuzanahdm mne sa stavalo, ze po ms som uz bola zase fit. ale keby sa to opakovalo, fakt treba za lekarom a dat sa vysetrit a preliecit aj priatela. a mozno zavzit zmenu HAK. ja som pred detmi brala 6 rokov a nikdy sopm nemala problemy a po porodoch som zacala a uz sa to jednoducho nedalo.
skore uzdravenie

nell77
23. feb 2017

Vynechat sladke a octove kupele odspodu.neskutocne zabera..
Navodi ine ph a mikroby aj plesne odumieraju....nevznika rezistencia a je vzdy po ruke..drzim palce

zuzanahdm
autor
23. feb 2017

@meusicka, tak na koniec mrcha uz nabehla, chvalabohu. Dufam, ze sa mi to uz nevrati. Idem hodit vsetko spodne pradlo do pracky. A gel uz nikdy. Skusime kokosovy olej. Dakujem velmi pekne za rady.

innather
Odpoveď bola odstránená
Zobraz