Trápia ma hrubé zápästie a prsty

23. júl 2024

ahojte baby chcem sa len vyrozpravam, od decka ma trapia moje ruky mam ich ako chlap, totalne hrube prsty a do toho zapastie strasne siroke… postava som taka normalna podla mna cca 80kg a 170cm. Ale tie ruky no des. Mate to tiez niekto tak? Raz kamoska ze nech si vyskusam jej prsten vsak ani po prvy clanok prsta som ho nedala 🙈🙈 hroznee strasne sa za to hanbim a neviem ako to zamaskovat

zuzidr
23. júl 2024

každá sme nejaká, ver tomu, že mnoho žien, by chceli mať zdravé ale "hrubé prsty a ruky ako ty....tiež mám veľa komplexov a moja dcéra 17r. má tento problém s členkami. Má od lýtok hrubú nohu, až k šlape, nemá vytvarované členky, len také šulce ako ona hovorí, tiež je z toho nešťastná

zuzana76
23. júl 2024

tak 80 kg na 170 cm nie je este morbidna nadvaha, ale je to nadvaha, keby si schudla na 60 kg, aj tie prsty by trosku "schudli". Ja by som asi isla tymto smerom v rieseni problemu.

deti95060810
23. júl 2024

môže to byť taký typ prstov.... ak ich máš ešte ku tomu aj kratšie tak potom vyzerajú aj hrubé.
celkovým tvojim schudnutím sa prsty vôbec nemusia stať štíhle.

evulincula
23. júl 2024

Presne tak. Kazda sme nejaka. Viem, ze to bude zniet ako klise, ale vazne budme radi za to, ze sme zdravi.

guiseppinka
23. júl 2024

Ja mam velku dlan a uzke dlhe prsty. Hruba vsak nie je. Ked sme kedysi este na zakladke si baby porovnavali ruky, tak som mala o tretinu az polovicu vacsiu ruku ako ony... dokonca muz ma mensiu dlan ako ja... ked sme objednavali obrucky, tak on si bral tusim 53 alebo 54... zlatnik sa vtedy vyjadril, ze pansku obrucku taku bud uz davno nerobil alebo este nerobil🤭🤭

A nespravis s tym nic... nauc sa mat radu sama seba🥰

laurita285
23. júl 2024

Postava normálna určite pri tej výške a váhe nebude. Určite o nejaké milimetre tie prsty schudnú keď schnudneš tak 20kg.

laurita285
23. júl 2024

@guiseppinka ja nosím prstene 47 a môj brat (dospelý človek, vysoký ako hora) 48 😀

autor
23. júl 2024

@laurita285 ano mam nadvahu ale zas niesom ako slon, kedze verim ze ked sa podari schudnut tak hadam aj tie prsty sa zmensia

moonlight1210
23. júl 2024

Nijak sa nehanbi.
Staraj sa o pokozku, pekne kremuj, pouzivaj spf, nech pokozka starne, co najpomalsie (na opalenie sa mozes viec co, bez tak su ruky na slnku denne najviac). Pouzivaj rukavice na pracu, kde sa da (su nepohodlne, ale ked si zvyknes, ani ti to nepride).

Najdi si tvar a dlzku nechtov, aka sa k tvojim prstom hodi a maj ich vzdy ciste a upravene (a pri drsnych pracach chran rukavicami pred zanesenim spiny pod ne a polamanim).

Vol prstene vhodnej sirky (nemyslim cislo prstena, ale hrubku obrucky, masivnost prstena). Ak mas dlhsie prsty, kludne vol aj vyssie prstene (na cely spodny clanok), ale dbaj, aby boli z tenkeho kovu. Aby nepridavali prstu na objeme.
Najlespie su minimalisticke prstene, ktore mozes nakombinovat a vytvorit si vysku, aku potrebujes.

A naramky nos ake sa ti pacia. Tam sa neobmedzuj.

autor
23. júl 2024

@moonlight1210 dakujem krasne sa uzitocne rady, urcite vyskusam 🙂