Včera večer som zacítila bolesť pri konečníku a dnes ráno som si nahmatala vred (aspoň myslím že je to vred, bolo to červené ale už je to do fialova) vo veľkosti fazule takej väčšej. Dosť to bolí aj pri pohybe, sedení aj ležaní. Skúšam si to natierať taninom ale som tehotná a neviem či by som radšej nemala ísť ku svojej gynekologičke. Máte s tým prosím niekto skúsenosti.
@7777stanka7777 to bude hemoroid a nie vred..fialove jecto kebo je to zila zasrknuta zdurena a boli...odprucam cipky Faktu a zatlacaj si to nimi do vnutra..je to vylezena zlata zila...
zacni jest ovsend vlocky..po kazdej velkej sa umy..a este mozes pridat aj Fine6..potierat pocas dna...ulavuje to
bude to trvat aj 2t kym to prejde
tehotne to mozu takze v pohode...v tehotenstve to byva casto.vred urcite nemas.
A keď je to pri konečníku teda neviem kde presne nemôže to byť vonkajší hemeroid?
Hemoroidy 😂😂😂😂 ten telefón píše čo chce
@katrin21 ďakujem veľmi pekne skúsim všetko len nech to prejde a som rada že to nijak nemôže ohroziť malinké. Ešte raz ďakujem
@7777stanka7777 kup si gel z dubovej kory, alebo hemo stop, to je na bylinnej baze. Ja mam od mladosti hemeroidy, takze uz viem ako to funguje. Hlavne teraz treba dodrziavat po kazdej potrebe vodou umyt a hned natriet.
Pojdem do lekarne a uvidim co budu mat a co mi ponuknu ale dakujem velmi pekne ste ma upokojili ze nie som jedina ako pozeram vela zien to ma pocas tehotenstva.
Podkozny vred?skus si dat nan cerstvy rozkrojeny ocisteny zemiak.Alebo postruhany zemiak.Stiahne ti zapal.