Ahojte baby trápi ma potenie, hlavne pod pažami inde ani moc nie. Ono ide o to že nesmrdím od poti nikdy ani nič len ked si dam tričko napriklad zelené modré a tak, čo ja rada nosim take farby tak nemôžem lebo hneď mam mapy pod pazuchami😞 velmi ma to trapi, nemate na to nejaku radu? je to skor sko keby voda zo mna tečie. Žiadny zápach ani nič
driclor
Driclor ti pomože určite...
Vo veku od cca. 18-24 rokov som s tymto mala velke problemy, pravdepodobne hormony. Smrdiet som nesmrdela nikdy, ale extremne som sa potila v podpazusiach. Nosila som iba cierne tricka, ine neprichadzalo do uvahy, kedze flaky bolo velmi vidno. Bolo to velmi obmedzujuce. Asi po roku trapenia som sa rozhodla pre aplikaciu botoxu do podpazusia a bolo to pre mna vtedy vykupenie. Nepotila som sa skoro vobec. Je to sice drahsia zalezitost, ale mne to raz rocne stacilo aplikovat a vedela som normalne fungovat. Z nicoho nic sa ale moje potenie upravilo a teraz je to uz uplne v poriadku, raz za cas ked si davam nieco priliehavejsie, tak si davam Driclor, je to tiez skvela vec, mozes skusit, kupis ho v lekarni.