Trápi ma podkožné akné

anonym__
8. dec 2024

Ahojte začalo ma trápiť podkožné akné, doteraz som mala pleť čistú. Vo svojom jedálničku som nič nezmenila, ani v produktoch. Mám pocit že sa objavilo odkedy som bola na botox, myslíte že to môže byť spôsobené tým? Bola som na klinike u lekára, nie u žiadnej kozmetičky.

simik22
9. dec 2024

Ja práveže po botoxe mám pleť lepšiu

magic08
9. dec 2024

mne sa pred rokmi začal robiť zapalene podkozne vyrazky okolo úst a na brade. bol z toho problem z travenim, ktore sa prejavilo tymi vyrazkam. nemyslim, ze to bude botoxom, tiez ako @simik22 mam plet omnoho lepsiu po

anonym__
autor
9. dec 2024

@magic08 bola som na botoxe do zuvacich svalov, ako som napisala žiadnu zmenu som vo svojom jedálničku nespravila už som zúfala, s kožnými nemám dobré skúsenosti takže to neprichádza do úvahy😢

magic08
9. dec 2024

@anonym__ tak ak mas podozrenie ze je to botox, ries to s dr., ktora ti to pichla, mozno bude vedieť pomoct. A skusila by som detox ,trosku precistit creva. ine mi nenapada, ak na kozne nechces. ja som svoje problemy vtedy riesila bylinkami, nebola som za dr, no vylučovacou metodou som dosla na to, ze je to travenie nefungujuce

anonym__
autor
9. dec 2024

@magic08 ďakujem, aj ja sa budem snažiť bylinkami, lieky neberiem