Trápi ma nesmierna bolesť chrbta

kkkovac
Včera o 10:21

ahojte zienky, uz tyzden ma trapi nesmierna bolest chrbta. neviem presne, ci to su platnicky alebo krize no bolest neustupuje a bolia ma nepretrzite. pri akejkolvek aktivite je to neznesitelne ale aj v necinnosti to boli rovnako.. na bolesti sa zobudzam a nepomahaju ani lieky. viete o nejakom cviku ktory by zmiernil bolest alebo o nejakom lieku ktory by mi mohol zabrat? k lekarovi sa chystam, ak to do konca tyzdna neustupi.. vopred vam dakujem za odpovede🙂)

biba_18
Včera o 10:38

mal by si sa chystať HNEĎ

kratucka
Včera o 10:38

Vyskusala by som nejake cviky z jogy, no podla mna je najlepsie ist hned. Moze tam ist o nejaky zapal.

vikusjk
Včera o 10:41

@kkkovac ak ta to trapi uz tyzden, necakala by som este do konca tohto a sla hned dnes/zajtra. Pichnu injekciu a ulavi sa ti hned. Nasledne potom by ti mohla pomoct Milgamma N, ale urcite po konzultacii s lekarom (mozno aj on predpise nejake lieky)

januska12323
Včera o 10:41

Zajtra ráno choď k lekárovi, keď to trvá týždeň neprejde za dva dni.

klimova28
Včera o 11:03

Dcéru minulý rok veľmi bolel chrbát a potom brucho, a nakoniec mala sepsu a zápal stavca, bolo to veľmi vážne, bola mesiac v nemocnici na infúziach a veľa iného. Čím skôr k lekárovi.

janinah
Včera o 11:38

Pri silnej bolesti v akútnom štádiu sa cvičiť nesmie.Treba lieky proti bolesti.lieky na uvoľnenie svalstva.suche teplo a fyzicky kľud.Vies si kúpiť flector.guajacuran a milgammu.Uz si toto mohol užívať a netrpieť.
Dr.ti dá to isté.ale pýtaj si lístok k neurológovia.ktm sa tam dostaneš prejde aj pol roka.On ťa vyšetrí a určí ďalší postup.

matvejka125
Včera o 11:56

@kkkovac
@janinah tieto lieky nezaberajú každému, chod radšej k lekárovi

kkkovac
autor
Včera o 12:59

@matvejka125 mne flector vobec nezabera☹️

nelka2121
Včera o 13:02

@kkkovac flector ti na platnicky nezaberie, k lekarovi co najskor, ak su to platnicky, bude to na dlho, takze zbytocne to odkladas