TOT páska - operácia

sikea
28. jún 2022

Je tu niekto kto je po operácii TOT pásky ?

sipcek2
19. júl 2022

@sikea ja😉

sikea
autor
20. júl 2022

@sipcek2 dobrý deň a ako ste bola operovana ?ja lokálne …už nikdy viac ….som po operácii už 4 týždne takte už som relatívne v pohode a vy ste to ako prežívali ?

sipcek2
21. júl 2022

@sikea bola som v CA, prehovárali ma na pichnutie do chrbtice ale odolala som😉argumentovala som, že si chcem zažiť aké to je byť v narkoze🤣🤣🤣. Som mesiac a pol po a nepýtala som sa kedy môžem začať pobehnut alebo normálne začať trochu cvicit🤦‍♀️nie robiť maratón ale keď sa napríklad ponáhľam tak pobehnut alebo svalstvo trochu ponapinam. Pribrala som a treba sa mi dat do poriadku, vam co povedali...

sikea
autor
21. júl 2022

@sipcek2 no mne tiež vraveli že lokálne je lepšie šetrnejšie a ja sprostá som sa nato dala ….no už viem a tak sa už nedám …..mne povedal dr na kontrole že sa mám ešte 4 týždne šetriť to je všetko čo mi povedal ….takze ja určite ešte cvičiť a tak to nemôžem vy ste koľko po operácii ?viem že šetriť sa treba 6-8 týždňov od operácie a potom sa už snáď môže všetko

sipcek2
21. júl 2022

@sikea bola som 6.6.to je asi 6 týždňov po operácii, už pracujem, ono šetriť sa snažím, len nie stále sa to dá a mam taky pocit, že mi bude unikat moč zasa. Mam síce intimku, ale znova ten nepríjemný zápach citim😔

sikea
autor
22. júl 2022

@sipcek2 čo si este radšej neostala doma ?A kde pracuješ ?Ja sa ešte do roboty pýtať nebudem radšej ….to nie je dobre to ti potom ako spravili ?

sikea
autor
22. júl 2022

@sipcek2 mna operovali 23.6 tak marodim už zo 4 týždne ale aspoň dva nech som ešte doma ….šetriť sa treba 6-8 týždňov

sipcek2
22. júl 2022

@sikea pracujem v jednom poľovnickom obchodíku, dá sa to zvládnuť, nie je to namáhavá práca, skôr doma bolo viac práce ako tam🤣12.7.som len nastúpila po maródke. S tou páskou som spokojná, unikal mi moč keď som kýchla, kašľala, chcela som pobehnúť, o sexe ani nehovorím 🤣🙆‍♀️🤔, len neviem to momentálne porovnať lebo okrem kašla a kýchania som iné činnosti nerobila🤣(len som raz dvihla vedro s vodou) co som poliať záhradu chcela ale nedokončila som to. Začalo ma bolieť brucho a kŕče som dostala, tak som to nechala tak. Samozrejme domáce práce sú na mne 😉🤷‍♀️

sikea
autor
23. júl 2022

@sipcek2 tak nemáš zlu prácu ….ja mám náročnejšiu ….no to ti poviem doma je stále čo robiť ….áno aj ja som to tak mala že mi unikal moc pri kychani ,kašľani aj keď som sa smiala aj keď som dlhšie kráčala a mala len trosku naplnení mechúr ….no mala som to už dosť zle ….teraz som veľmi spokojná už som si to mala dať dávno spraviť ….ťažké veci ešte stále radšej nedvihaj ….dávaj si pozor

ninkaemka1316
9. sep 2022

@sikea To myslite vážme baby tak dlho 😅.Mne to budu robit 6.10 vo štvrtok a v pondelok mozno uz aj v sobotu sa do roboty chystam...Pracujem v potravinach pri pokladni...mbe povedal lwn ze tazke nemam zdvihat...

sikea
autor
7. okt 2022

@ninkaemka1316 ahoj veď keď iba sedíš v práci tak môžeš ísť po týždni do prace alebo po dvoch sa mi zdá

lundus
1. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať ako ste to mali po operácií. Ja som zatiaľ 5 dní po. Na pravej strane pásku vôbec necítim, zato na ľavej strane Brutálna rezsvs bolesť ako keby ma pri každom aj malom pohybe pichli vidlicou do slabín. Ani sadnúť ani postaviť ani sa otočiť na posteli. Proste pri každom pohybe, je zo normálne?

sovva
21. apr 2024

@sipcek2 zdravím ako sa máte, tot páska splnila účel? Nevrátila sa inkontinencia? Ďakujem

evula28
25. apr 2024

@sovva
Ahojte ja som 3den po a dost bolia slabiny nohy a križe nečakala som,že to tak bude boliet

sovva
25. apr 2024

@evula28 ja mám dnes týždeň po... tiež ma bolia nohy, nemohla som ich ani vyložiť keď som išla si ľahnúť. Ale už je to lepšie. Len dúfam že to bude mať účinok 🙏

sipcek2
1. okt 2024

@sovva ospravedlnujem sa ze sa ozyvam tak neskoro, bez problemov vsetko,nevratilo sa to

dzejn71
22. nov 2024

@lundus ako dlho trvali tie bolesti na jednej strane? Ustupilo samo alebo to robi problemy aj nadalej?