TOT páska na únik moču

6. júl 2022

Dobrý deň ….pred dvoma týždňami som mala operáciu TOT pásky ….chcem sa spýtať ak máte niektorá s tým skúsenosť či ste stále spinili mierne to zapácha a sem tam sa objaví aj krv ….bolesti skoro vôbec žiadne nemám ….len pred operáciou mi náhodne zistili na magnetickej že mám zhluk cýst na pravom vajecniku …kvôli tomu som ani menzes nedostala a záhadne pred operáciou som menzes dostala ….tak neviem či to mi robí problém alebo je niečo zle po operácii ….ďakujem za každú odpoved

sipcek2
17. júl 2022

Ahojky, ja som bola 6.6.na operacii,mala som špinenie tiež. Menzes mi meskal a keď bol tak úplne iný, kratší ale kŕče v bruchu boli. Nevedela som, či sú to bolesti krížov alebo ľadviny ale na kontrole som mala všetko v poriadku

autor
17. júl 2022

@sipcek2 ahojik no ja som mala dnes dostať menzes a zatiaľ nič ale mám aj zhluk cýst pravom vajecniku tak neviem či menzes vôbec dostanem ….podbrusok ma ide ako na menzes bolieť ale zatiaľ nič

sipcek2
17. júl 2022

Presne aj ja som mala také bolesti. Cysty môžu spôsobiť posun menzesu. Mne sa posunulo o cca 5 dni a úplne inak to odznieva ako som bola doteraz zvyknutá. Skor rozmýšľam kedy môžem začať už aj cvičiť, trochu napínat brušné svalstvo a tak. Pribrala som za ten čas a stále rozmýšľam ci sa mi ta páska nepotrha keď trochu ponapinam brucho🤦‍♀️🤷‍♀️

autor
18. júl 2022

@sipcek2 no veru to neviem či sa môže už cvičiť ….aj ja som pribrala už 2 kg čo viacej ležím ako niečo robím ….navarím trosku popracem a dosť ….no ja som zvedavá či teb ms vôbec dostanem …minule som ho dostala po vyvolavacke

sipcek2
18. júl 2022

Budem držať palce aby bolo všetko v poriadku

autor
18. júl 2022

@sipcek2 ďakujem veľmi pekne

lundus
1. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať ako ste to mali po operácií. Ja som zatiaľ 5 dní po. Na pravej strane pásku vôbec necítim, zato na ľavej strane Brutálna rezsvs bolesť ako keby ma pri každom aj malom pohybe pichli vidlicou do slabín. Ani sadnúť ani postaviť ani sa otočiť na posteli. Proste pri každom pohybe, je zo normálne?

sipcek2
1. jún 2023

@lundus oddychuj. Uvedom si, ze máš vnútorné stehy, ktoré sa potrebujú zahojit. Nerob nič co ti zaťažuje brušné svalstvo. Príde čas na to ze budeš makať ako fretka😉ja som rok po a zatiaľ žiadny únik moču odvtedy. Úžasný pocit.

memeska79
31. dec 2023

@lundus ahpj..mozem sa spytat kde presne si op absolvovala a ci uz teraz po polroku vsetko ok? Isla by si opaet? Ja mam termin na zaciatku februara v Sliači..dakujem za reakciu..

memeska79
31. dec 2023

Ahoj..mozem spytat aj teba ako hodnotis zakrok a teda ci je vsetko ok..mozes teraz sportovat a robit cokolvek?

lundus
31. dec 2023

@memeska79 áno, bola som na Sliači. Ja som sa síce asi mesiac zotavovala, prvý týždeň bol pre mňa najhorší, ale to preto ze mam už za sebou viac operácii. Ale neľutujem, zmena 180 stupňou. Nemám už žiadny problém s inkotinenciou. Určite každej odporúčam 🙂

memeska79
1. jan 2024

@lundus ĎAKUJEM KRASNE, toto mi pomaha prekonat pochybnosti, aj ked som rada,ze konecne som prekonala strach a bola na vysetreni a ze vobec som vhodna na OP. Dakujem LUNDUS, aj ja verim v podobny uspech a pocit, konecne to bude plnohodnotnejsi zivot🙏

alann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
memeska79
13. feb 2024

@alann mozem spytat..pustali ta hned v ten den zakroku..alebo az na druhy? Bolesti po OP v ramci normy? Mne sa tiez uz blizi termin (26.2.) a teda..aj sa neviem dockat aj uz sa zacina zas zobudzat strach🙈 dala si sa PN asi hej..ked spominas polihovanie🙂 ved mudro..

alann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
memeska79
14. feb 2024

@alann joj zlata si. No tak tomu naprosto rozumiem. Ja mam kancelarsku robotu ale rozmyslam stejne si dat par dni off. Nech si telo odpocinie a nemusim sa vypinat k ziadnym vykonom🙂 wau a tak skoro ta pustili? Tak to je super. Ja som myslela ze najskuor podvecer. Ak nie na druhy den. Tak to je super.

alann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
memeska79
14. feb 2024

@alann ty si nebola na Sliači alebo?

alann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kajuska1601
19. feb 2024

@alann dobry vecer, chcem sa spytat. Ktory lekar vam dal PN? Ja mam ist 28.2. na zakrok a pn by som chcela az od 1.3., aby som si nepolazila vyplatu. Z nemocky mi mozu dat PN, ale od 28.2.

alann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kajuska1601
20. feb 2024

@alann pisala som mu dnes e-mail, tak mu mam zavolat 1.3., ze my vystavi elektronicku PN. Preposlem mu aj prepustaciu spravu. Bojim sa ako certa, ale tak uz ked som sa na to dala

sovva
2. mar 2024

@alann zdravím. Ako sa vám darí? Je to už lepšie? Mňa tiež čaká OP v Ilave. Tak chcem vedieť viac o tom. Ako to prosím celé prebiehalo, čo môžem čakať. Budem rada za reakciu kľudne aj do súkromnej správy. Ďakujem veľmi pekne

adkamal
5. mar 2024

Ahoj, mne robili zákrok 29.2.2024 v Gynpor Sliači. Ráno o 8hod. som bola na sále a o 9hod. som si spokojne odfukovala na izbe. Zatiaľ som veľmi spokojná. Ak by Ťa niečo konkrétne zaujímalo, kludne sa pýtaj.

dzejn71
19. apr 2024

Ahojte, robili niekomu zavedenie pasky v Košiciach?
Ak ano, kde a s akym vysledkom?

dzejn71
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simaleja
27. máj 2024

@memeska79 ahoj už si bola ? Ako to prebiehalo ,, aj mňa chcú v Sliači

simaleja
27. máj 2024

@adkamal ahoj môžeš aj mne kľudne do správy ,, aj mňa chcú v Sliači a som z Komárna

aida5
19. júl 2024

Ahojte,
prosím viete povedať po akom čase od zákroku je možné použiť tampón, po zákroku samotnom vyzerá byt vsetko ok.
dakujem

adkamal
19. júl 2024

@aida5 ahoj, ja si myslím, že ak sa budeš cítiť dobre a nebudeš mať žiadne komplikácie, tak po šiestich týždňoch a možno aj skôr. Naozaj je to individuálne . Zákrok je jednoduchý a výsledok úžasný…opakujem sa, ale som nesmierne šťastná, že som zákrok absolvovala…až teraz si uvedomujem, že život bez úniku moču je perfektný a ľutujem, že som ho nepodstupila skôr❤️.