Dobrý deň ….pred dvoma týždňami som mala operáciu TOT pásky ….chcem sa spýtať ak máte niektorá s tým skúsenosť či ste stále spinili mierne to zapácha a sem tam sa objaví aj krv ….bolesti skoro vôbec žiadne nemám ….len pred operáciou mi náhodne zistili na magnetickej že mám zhluk cýst na pravom vajecniku …kvôli tomu som ani menzes nedostala a záhadne pred operáciou som menzes dostala ….tak neviem či to mi robí problém alebo je niečo zle po operácii ….ďakujem za každú odpoved
@sipcek2 ahojik no ja som mala dnes dostať menzes a zatiaľ nič ale mám aj zhluk cýst pravom vajecniku tak neviem či menzes vôbec dostanem ….podbrusok ma ide ako na menzes bolieť ale zatiaľ nič
Presne aj ja som mala také bolesti. Cysty môžu spôsobiť posun menzesu. Mne sa posunulo o cca 5 dni a úplne inak to odznieva ako som bola doteraz zvyknutá. Skor rozmýšľam kedy môžem začať už aj cvičiť, trochu napínat brušné svalstvo a tak. Pribrala som za ten čas a stále rozmýšľam ci sa mi ta páska nepotrha keď trochu ponapinam brucho🤦♀️🤷♀️
@sipcek2 no veru to neviem či sa môže už cvičiť ….aj ja som pribrala už 2 kg čo viacej ležím ako niečo robím ….navarím trosku popracem a dosť ….no ja som zvedavá či teb ms vôbec dostanem …minule som ho dostala po vyvolavacke
Budem držať palce aby bolo všetko v poriadku
@sipcek2 ďakujem veľmi pekne
Ahojte chcem sa opýtať ako ste to mali po operácií. Ja som zatiaľ 5 dní po. Na pravej strane pásku vôbec necítim, zato na ľavej strane Brutálna rezsvs bolesť ako keby ma pri každom aj malom pohybe pichli vidlicou do slabín. Ani sadnúť ani postaviť ani sa otočiť na posteli. Proste pri každom pohybe, je zo normálne?
Ahoj..mozem spytat aj teba ako hodnotis zakrok a teda ci je vsetko ok..mozes teraz sportovat a robit cokolvek?
@alann joj zlata si. No tak tomu naprosto rozumiem. Ja mam kancelarsku robotu ale rozmyslam stejne si dat par dni off. Nech si telo odpocinie a nemusim sa vypinat k ziadnym vykonom🙂 wau a tak skoro ta pustili? Tak to je super. Ja som myslela ze najskuor podvecer. Ak nie na druhy den. Tak to je super.
@alann dobry vecer, chcem sa spytat. Ktory lekar vam dal PN? Ja mam ist 28.2. na zakrok a pn by som chcela az od 1.3., aby som si nepolazila vyplatu. Z nemocky mi mozu dat PN, ale od 28.2.
@alann pisala som mu dnes e-mail, tak mu mam zavolat 1.3., ze my vystavi elektronicku PN. Preposlem mu aj prepustaciu spravu. Bojim sa ako certa, ale tak uz ked som sa na to dala
Ahoj, mne robili zákrok 29.2.2024 v Gynpor Sliači. Ráno o 8hod. som bola na sále a o 9hod. som si spokojne odfukovala na izbe. Zatiaľ som veľmi spokojná. Ak by Ťa niečo konkrétne zaujímalo, kludne sa pýtaj.
Ahojte, robili niekomu zavedenie pasky v Košiciach?
Ak ano, kde a s akym vysledkom?
Ahojte,
prosím viete povedať po akom čase od zákroku je možné použiť tampón, po zákroku samotnom vyzerá byt vsetko ok.
dakujem
@aida5 ahoj, ja si myslím, že ak sa budeš cítiť dobre a nebudeš mať žiadne komplikácie, tak po šiestich týždňoch a možno aj skôr. Naozaj je to individuálne . Zákrok je jednoduchý a výsledok úžasný…opakujem sa, ale som nesmierne šťastná, že som zákrok absolvovala…až teraz si uvedomujem, že život bez úniku moču je perfektný a ľutujem, že som ho nepodstupila skôr❤️.
Ahojky, ja som bola 6.6.na operacii,mala som špinenie tiež. Menzes mi meskal a keď bol tak úplne iný, kratší ale kŕče v bruchu boli. Nevedela som, či sú to bolesti krížov alebo ľadviny ale na kontrole som mala všetko v poriadku