Točí sa mi hlava, nemám silu, mám úplne slabé končatiny a ťažké telo

11. mar 2024

Neviem čo je somnou dnes, bola som už unavená fyzicky i psychicky ale toto som ešte nezažila. Dnes od rána sa cítim divne, točí sa mi hlava, nemám silu na nič ale v zmysle, že mám úplne slabé končatiny, ťažké telo a všetko sa mi zdá také spomalené. Ako keby som bola mimo reality dnes.
Zažili ste to? Čo za tým môže byť?

unicornlady
11. mar 2024

Nebola si chorá nedávno? Lebo ja som bola a včera som sa tak cítila, že slabé nohy a motanie hlavy (ale to robí aj to počasie)

basulaak
11. mar 2024

Raz sa mi stalo, ze mi bolo takto hrozne. Zmerala som si cukor a bol 3,5. Cize hned som vyrovnala hladinu a bolo mi lepsie do 15 minut. Inokedy mozes mat nizky tlak, pomoze kava a zavodnit sa napr mineralkou alebo vodou s elektrolytmi. Ak nepomaha, patrat dalej. Toto je taka 1.pomoc

ivkav5
11. mar 2024

Ja som tehu ale viem, že to čo zažívam nemá nič spoločné s tehu ani. Prežívam to isté ale už asi mesiac, slabá, bez nálady, psychicky unavená, vyčerpaná..mne sa takto každoročne prejavuje jarná únava, čo by aj sedelo, keďže teplo už máme poriadne dlho, no akurát to slniečko chýba..tiež na mňa veľmi vplýva počasie…