Točí sa mi hlava, mám bolesti rebier. Mám ísť na pohotovosť?

alzbeta44
12. apr 2024

Ahojte Mám problém z tým že sa mi točí v hlave a mám bodavé bolesti na konci rebier v lavo a zda sa mi že tam mam mierny opuch tlak som si merala ten mam celkom fajn ..... Problem Je v tom ze som kvoli takemuto niečomu podobnému tam bola 2 mesiace dozadu a vtedy ma ani neprehliadli a dali mi tabletky na reflux ktory nemam.

sisa_s
12. apr 2024

Kolko ti to trva? Moze to byt z chrbtice, ja by som s tym na pohotovost nesla teraz v noci, pi dostatok vody, oddychuj, daj si tabletku, ak mas voltaren,atd...

isis234
12. apr 2024

Pohotovosť- závraty- dajú infúziu

alzbeta44
autor
12. apr 2024

@sisa_s Ja Si tiež myslim že to je z chrbtice a dúfam že to tak aj je.
Ale Čitala som že to môže byť aj prasknutá slezina ale neutrpela som žiaden uraz ani nič podobne .
Pobolieva Ma to už aj dva týždne a dnes na zahrade ma to tak pichlo že som išla do kolien .

oblaacik
12. apr 2024

@alzbeta44 ta bolest rebier myslis ze suvisi s tym zavratom? Uraz si nemala, nebuchla si sa tam, tlak na hrudi nemas? Moze byt aj psychika.

sisa_s
12. apr 2024

Pri prasknutej slezine by si uz vykrvacala...cez tyzden chod za obvodnym, odporuci ti rehabilitacie prip.ine vysetrenia, teraz na urgent to nie je

alzbeta44
autor
12. apr 2024

@oblaacik
Nemala Som žiaden uraz ono to ani neboli stále len sem tam pichne a mám taký pocit plnosti v bruchu nafuknute brucho človek ani nevie k čomu to ma prisudiť

alzbeta44
autor
12. apr 2024

@sisa_s Ďakujem 🙂

mamina7070
12. apr 2024

nie nesla by som na pohotovost objednaj sa led tak na preventivu knscojmu obvodnemu

luccija
12. apr 2024

@alzbeta44 bola si na sono vnútorných orgánov, s chrbticou?

alzbeta44
autor
12. apr 2024

@luccija Nebola Som ešte mám to riešiť s obvodnou pondelok ?
Teraz Som si zas merala tlak a mam že 90/50

nikaeli
12. apr 2024

@alzbeta44 keď čítam tvoje ďalšie diskusie, myslím si, že problém bude niekde úplne inde......

lalenka33
12. apr 2024

Nie, nechoď na pohotovosť. Nájdi si dobrého psychiatra, daj sa hospitalizovať a nastaviť na poriadnu liečbu. Tá tvoja ti nezaberá. Keď nemáš problém s ekg, tak vdýchneš vodu, pukanec, čipsy....Smer psychiater.

marica61
13. apr 2024

@alzbeta44 Urob si silnejšiu kávu, lebo máš veľmi nízky tlak. Normálny je 120/80.