Ahojte baby nastupila som do novej prace 3 dni robím po 10hodin, 30min prestavku zvycajne sa nestiham ani poriadne najest no vcera som sa najedla az doma o 10 vecer a zostalo mi strasne zle a toči sa mi hlava. Veduca nas ani nepisti si odhryznúť do šatne ani nič… Striehne stale či sme ma predajni… Je toto normalne?
Maš normalne pracu snov. Asi tam zachviľu od šťastia rovno zomrieš :D
max po 5 hodinach prace 30 minut prestavka
@pribinak
@thirstymonk
@frflos_nespokojny ale ved pise, ze ma 30 min prestavku.
ze sa nestihne najest..
ja sa vzdy stihnem za 30 min najest..
chyba teda bude niekde inde
A co za tych 30min robis ine?
Tiež ma zaujíma čo robíš cez prestávku. Zapni si stopky a jedz, po 30 minútach pracuj ďalej.
Ved si na prestavke sadni, vyber svacinu a jedz... Kde robis?
@martinkatinka No len to je to, že stale ma volaju na predajnu lebo sme tam dve a ak je vela lidi vola ma aj cez prestavku na predajnu. Vobec som nevedela že to takto bude… A ano jem cez orestavku ale take minimum stihnem že by ste sa divili alo na mna tlačia.
Cez prestavku nereaguj na ziadne volanie, mas predsa prestavku. Hned v prvy den bolo treba ukazat, ze toto si nenechas. Teba nema co zaujímať, ze je vas tam malo, ty mas zo zakona pravo na prestavku.
Máš prestávku a na predajni môžu aj traktory padať, ty sa najedz. A ak ti je malo, vezmi si dáke oriešky do vrecka. Aspoň sem tam si hodíš do ust
Nie, nie je to normálne a porušuje aj zákonník prace
Hľadaj si inú prácu