Dobrý deň, som už zúfalá preto sa obraciam či náhodou nemá niekto rovnaký problém. Od Poľky februára som už doma pretože som odpadla v deň kedy som dostala menstruacia. Celý čas sa mi točila hlava, na zvracanie a nedalo sa to vydržať. V pondelok som išla do doktora kde mi povedali že to je chrípka. Už som 2 a pól týždňa po chrípke a stále sa to nezlepšuje. Včera som si myslela že už je dobre. A dnes neskutočne pocit na zvracanie po jedle, bolesť hlavy na pravej strane, studený pot a pocit na odpadnutie. Nevyvracala som sa ale neviem čo robiť. Som v maturitnom ročníku kde o týždeň píšem už písomnú časť. Nemôžem si viac dovoliť byt doma ale bojím sa. Prosím Vás mám navštíviť zase lekára alebo zvýšiť železo alebo niečo. Beriem vitamíny všetky ktoré mi doktor odporucil. Ďakujem pekne
nemáš to stres? nič nepokazíš magnéziom
@pribinak riešia, ale ako keď nevedia čo mi je. Poslali nás že je to chrípka a doktorka nám povedala že môžu to byt príznaky po chrípke. Ale sú neznesiteľne.
@deti95060810 beriem aj magnezium. Ešte som nezažila pri strese až takýto stav.
Z tvojho opisu to má od chrípky ďaleko. Určite choď hneď zajtra k lekárovi.
@helenka457 magnezium ti znizuje tlak. Výsad ho. Ber C,D,B dvojité davky aspon 10 dni.
Choď na urgent a možno Ti urobia podrobnejšie vyšetrenia a zistia čo Ti je. Nechápem na čo čakajú rodičia a prečo to riešiš Ty tu na Koníku. Oni išli na výlet, alebo len ich zodpovednosť je fuč?
@helenka457 tvoji rodicia ako? Nič neriešia?