Ahojte, som 3,5mes po porode, z toho 1,5mes nekojim. Cele tehotenstvo som mala problemy s tocenim hlavy, bola som na vsetkych moznych vysetreniach, vsetky vysledky boli OK, dr to pripisali hormonom. Obcasne tocenie hlavy mi ostalo, snazila som sa odsledovat, kedy to pride a vyzera to tak, ze pocas ovulacie a par dni pred menstruaciou. Myslite, ze to moze byt priznak PMS? Pred tehotenstvom som nic take nemala. Tlak mam OK, pijem dost vody, nie som chudokrvna...
@trish31 nerobili mi nic take...to sa robi u zenskeho ci u obvodaka?
@jessinocka u gynekologa
Moze to by sposobene aj hormonalnou nerovnovahou, pripadne moze byt pricina v zablokovanej krcnej chrbtici...Robili Vam rtg alebo ine vysetrenie chrbtice?
Na dosiahnutie hormonalnej rovnovahy by sme Vam radi odporucili pupalkovy olej. Je to jeden z velmi ucinnych prirodnych prostriedkov, ktr. harmonizuje "zenske vnutro" . Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer.
Na odblokovanie krcnej chrbtice, uvolnenie sval. spazmov je ucinna jap.tlak. masaz shiatsu alebo myofascialne techniky.
Okrem spomenuteho dbajte na dostatocny prijem tekutin po cely den.
Pupalkovy olej najdete v u nas v vPROshope tu na MK alebo na eshope:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@jessinocka hormonalny profil ti robili?
Inak mne sa tiez tocievala hlava asi dva mesiace,tri po porode,hlavne navecer ale velmi.Az tak ze som si musela lahnut.Po case to preslo