Zdravím, mám 25 rokov, boli mi zistené extracistoli, a trošku vyšší tlak ale nič vážne , zhruba týždeň sa mi točí hlava plus mám pocit mihania pred očami , vadí mi led svetlo inak fizycky vládzem neviete mi poradiť ma tu niekto rovnaký problém ? Som objednaný aj na Neurologiu aj na nosno ušnom krčné plus očné ďakujem za odpovede
Presne, toto sa mi dialo, ked som bola casto zavesena na telke, pocitaci. Obmedzila som telku, zlepsilo sa to. A takisto nie je ani krok vedla zaobstarat si okuliare proti modremu svetlu, to takisto vie velmi vyrazne pomoct. 😉
Ja s tým bojujem už od januára.
@elenajezova a mate pocit opitosti , točenia hlavy a aj nerovnováhu ?
@yna1 telku veľmi nepozerám málokedy
Ďakujem za odpovede
@viktor24091999 občas áno. Ja už tomu nerozumiem....
@elenajezova mám to iste a neviem čo by to mohlo byt a boli ste na potrebné vyšetrenia ?
Čo vám povedali ?
@viktor24091999 mihanie pred ocami (ako ked sa riadkovanie obrazu na starom TV rusi) som mal pri vysokom tlaku a tiez po nejakej praci pod LED osvetlenim. Ocna mi povedala, ze mam proste smolu, liecit sa to neda a mam si nakupit klasicke ziarovky, ked pri nich ten problem nemam. A samozrejme co najmenej pozerat na LED LCD, iba CRT, CCFL LCD a Plazma TV ... v tejto dobe ani jedno z toho odporuceneho uz nezozenies nove, iba secondhand. :(