Ahojte baby, neviete náhodou čo by mi mohlo byť alebo či ste sa s tým nejaka nestretli, od včera večera som začala mať točenie hlavy už som to v živote pár krát zažila ale netrvalo to dlho no a od včera to mám až dodnes myslela som si že sa z toho vyspim ale stále sa necítim fit občas sa mi hlava zatočí vôbec neviem čo to môže byť. Ak by ste mi vedeli poradiť bola by som rada ďakujem.
Môžu to byť problémy s tlakom, krčnou chrbticou ... skús si dať tabletku magnézia.
@anka712
Nie nemám to keď mám hlavu dole a dehydracia asi tiež nie to by som vedela a nepýtala by som sa to tu
@dzulli1980 áno to by mohlo no ale nemám tabletku magnezium, nemám moc rada tabletky😔
magnézium a veeeľa vody 🙂
Keď nemáš magnéziové tablety, skús magnéziovú minerálku, ak nemáš, mne zvykne pomôcť aj silnejšia káva - odjakživa mám nízky tlak ... a ak je to krčná chrbtica - pre mňa prvá pomoc Dolgit krém a masírovať, masírovať, masírovať.
@anka712
@michellemary ďakujem 🙂
@dzulli1980 ďakujem veľmi pekne 🙂
Mne sa teraz v tehu dva krat uz tocila hlava ze 3 dni. Pijem,tlak ok... doktorka povedala ze magnezium si nemam dat ked mam tlak ok a poradila kavu alebo coca colu.
@anka712 može to byt z krčnej chrbtice alebo aj z uší...pokial ti to neprejde a tlak mas v poriadku treba sa uberat tymto smerom...
viem o com pises mam to iste s krcnej chrbtice
Mne SA hlava tocila ASI 3 mesiace v kuse.tlak bol ok,vysetrenie krvi ok,dostatok vody....nakoniec som skoncila s diagnozou depresia a na liekoch.a konecne SA mi prestala tocit hlava.bolo to na slucku.hrozne,citila som SA ako na kolotoci...
Ono mi to aj prejde a po nejakom čase to mám zas a tak rôzne..
@lasina ahoj, ja som bola vcera u doktora, mne sa uz tyzden toci hlava, hlavne ked lezim a dam sa na pravy bok alebo ked lezim rovno na chrbte. Na lavej strane uplne bez problemov. Ked sedim alebo stojim tiez ziadny problem. Len sa citim slaba a nevidim do dialky ostro ako pred tym. Taketo stavy sa neriesia ziadnymi liekmi ani terapiami. Vraj v mozgu su dve telieska, ktore ovplyvnuju rovnovahu cloveka a jedna strana mi nefunguje ako by mala. Mozno som prekonala zapal alebo aj z toho, ze chodim spat s mokrou hlavou. Moze to byt hocico co to ovplyvnilo. Vyriesi sa to samo a to cvikmi na doma. Sadnes si na postel, nohy ostavaju na zemi a padas najskor na lavy bok 20 sek lezis, vratis sa do polohy sedmo 20 sek a potom pravy bok kym nepride tocenie hlavy. Hlavne nepodliehat panike ako som to robila ja vzdy ked to prislo. A opakovat kym tocenie hlavy uplne neodide. Ja robim cvik druhy den a uplne to mizne. Uz sa mi netoci ako pred tym. Uz aj v klude spim celu noc. Viem, ze je to rok stara diskusia ale snad niekomu pomoze aj teraz..Ziadne lieky na to nie su treba. Pokial clovek neodpadava alebo nema bolesti hlavy tak to neni nic nebezpecne. Som vo Švajciarsku a tu taketo stavy riesia uplne bez liekov, ktore mozu vyvolat ine neziaduce ucinky
@balenka1988 ja s tym lezim uz tyzden v nemocnici vyskusam
@renike575 ahoj ako si dopadla? Pomohol ti ten cvik? Ja mam odvtedy pokoj