Dobrý deň ,chcem sa opýtať.
2021 zima: mi po nastúpení do auta začalo silné tocenie hlavy trvalo asi 3 mesiace. Neurológ že od ucha tak som jedol betahistin a časom to prešlo.
2022 zima sa mi to vrátilo a kolega že isto od krku choď sa napraviť k chiropraktikovy tak som išiel a pomohlo len ostali silne bolesti okolo šije. Išiel som neurológovi a poslal ma na MRI kde zistili nejaké poškodené platničky. Neurochirurg Nitre povedal že to není také vážne že netreba ani operácia.
Tak som chodil na rehabilitácie a ako tak bolo ok.
Teraz 2024 január cca .. mi začalo byť zas zle. Taký tlak očiach (očnú tlak ok ) a rozmazané videnie + tlak pri celé a pri spankoch( cítim jak mi to pulzuje silno )
A občas fakt silné točenia hlavy Bol som Komárne na klinike rovnováhy kde zistili trocha problém s uchom tak som robil polohovacie cvičenia čo mi ukázali. Potom bolo fajn celé leto. Pred mesiacom som dostal veľmi silné točenie hlavy a odpadol som a zobrala má sanitka a nič nezistili. Od vtedy mi je zase zle čo čo zaciatkom roka 2024. Cítim ako má hádže do ľavej strany také sekundové hádzania aj keď pevné sedím. + Som mal aj extrémne silné asi 5x. + Ten pocit očiach a hláve Skúšal som robiť tie polohovacie cvičenia či sa mi to nevrátilo to ucho ale žiadna zmena. Mri mozgu tiež ok.
Myslíte že to môže byť od tej krčnej všetko ? Čítal som niečo aj tetania atď. Ale tak väčšinou píšu že kŕče a tie nemám. Neurológ tiež už nevie čo so mnou, poslal ma na nové mri krčnej tak čakám na termín. Ale bolesti a tak nemám nejaké veľké chrbátomu.