Ahojte, idem sa vás spýtať či nemáte niektorá podobný problém ako ja. Jedna sa o to, že v októbri minulého roku som sa jedno ráno zobudila s tým že pri akejkoľvek zmene polohy sa mi začala točiť hlava a odpadávala som. Zobrala ma sanitka, dali infúziu, spravili rôzne vyšetrenia vrátane CT pri ktorých mi nič nezistili a domov má poslali s tým že mám ísť obvodnému a má ma poslať ešte na cievne. Obvodný má samozrejme nikde nechcel poslať lebo korona a ja mám odvtedy nie neustále ale vždy to príde minimálne raz za mesiac že sa mi ťa hlava točí ale to len vtedy keď si ľahnem a otočím sa na ľavú stranu alebo rovno na chrbát pri inej polohe sa mi hlava nekruti len na tej ľavej akoby sa mi tam nieco zastaví a mne ostane na odpadnutie a musím sa rýchlo otočiť na pravu stranu. Máte s tým prosím niekto skúsenosť čo to môže spôsobovať? Chystám sa ísť ešte raz k obvodnému ale som tehotná tak neviem či nejaké vyšetrenia budem môcť vôbec absolvovať. Ďakujem pekne 🙂
@katka2717 ct alebo rgt krcnej chrbtice ste riesili??ani mne nezistili as po porode ak sa mi to stalo svokra povedala ze z chrbtice a mala pravdu ak ma blokne nedokazem sa ani postaviť a podotykam neboli ma krk ani nic ine ....zoberiem lieky na uvoľnenie svalstva od bolesti a na druhy den sa viem aspon postavit
@katka2717 tých príčin môže byť milión. ja len nerozumiem, prečo si nenaliehala, keď je to až také, ako píšeš, že odpadneš... no už je trošku neskoro. ako tehotnú ťa zrejme nedajú ani na CT ani na MR... čiže len vyčkať do pôrodu asi (ale nie som lekár, neviem, možno ťa osnímkujú aj tehotnú) a potom čím skôr riešiť.
@katka2717 mne sa v tehotenstve neskutocne tocila hlava, aj ma kvoli tomu vypisala. Kazala mi viackrat za den mat nohy vyssie ako hlavu, vela vody pit a pravidelne si merat tlak, kedze zavraty sposobuje hlavne nizky tlak. Ak si to mala aj pred tehotenstvom, moze to byt aj od chrbtice. Urcite by trebalo neurologa navstivit.