Točenie hlavy a celková slabosť

on00
11. jún 2022

Dobrý deň,

Chcem sa spýtať, či sa už niekto stretol s podobným problémom ako mám ja. Približne pred 9 dňami sa mi začala prejavovať nevídaná únava. Nedával som to u nejakú veľkú pozornosť no na druhý deň sa mi únava vrátila a musel som opustiť prácu a ísť domov. Odvtedy sa to so mnou vlečie. Tlak mám v rozmedzí 106-130 /65-75. Kľúčový srdcový tep je od 63-75. Všetko je v poriadku pokial ležím. Ako náhle sa chcem trošku prejsť alebo vykonať jednoduchú činnosť, príde na mna nevoľnosť a točenie hlavy a celkový pocit akokeby neistoty. Z tohto stavu sa to “normálu “” dostanem jedine lahnutim a kľúčovým režimom 1-2 hodiny. Takto fungujem už minimálne 1 týždeň. Pri zhoršení stavu sa mi však hodnota tlaku nejako nezvýši. Maximálne som nameral 135/85. Pri tejto slabosti sa mi objavili aj tráviace ťažkosti spojené s radšou stolicou. Cely týždeň som bol aj u doktorov ale nič mi nepovedali. Krvný obraz som mal ok s ďalej som sa nedostal.minuly rok som mal niečo podobne a vtedy mi nezistili absolútne nič. Maximálne nejaké zväčšené hodnoty štítnej žľazy a doktor povedal že sa to bude sledovať. Tento týždeň má odbil s tým že na kontrolu mám prísť o 2 mesiace a nie skôr. Myslite že je to stav ktorý je hodný návštevy pohotovosti ? Mal mniekto niečo podobne ?

Ďakujem za každý jeden poznatok

Pekny deň

csipcsip000
11. jún 2022

@on00 krcna chrbtica pripadne uzkost

lucipuk82
11. jún 2022

@on00 vyčerpanie. Može byť aj psychické. U mňa to bolo psychické aj fyzické. Skludni, spomaľ, vypni. Mne to pomohlo. Trvalo to sice dlhšie, ale pomohlo.

on00
autor
11. jún 2022

Áno zahájil som hneď odpočinok ale príde mi to take že týždeň ležím a stále žiadne zlepšenie. Ďakujem 🙂

lucipuk82
11. jún 2022

@on00 u mna to boli asi 4mesiace

alenka0
13. jún 2022

@on00 Zvýšený histamin. Mne sa to opakovalo, až to bolo každý deň večer, ale veľmi rýchly tep a nízky tlak, závrate, točenie hlavy, znížené videnie a pocit na zvracanie, potom hnačky. Do hodiny pomaly prešlo, ale som sa z toho vyspala. U vás môže už byť aj taka psychická únava. Zmeňte niečo v živote

kamila0987
18. dec 2023

Ahojte žienky kto by mohol poradit mavam take dni da sa povedať hnusne proste neviem co mam robit upratovat sa mi nechce varit sa mi nechce citim sa velmi ospala unavena nikde sa mi nechce ist lebo citim ked sa postavim ze odpadnem na posteli lezim potom mam ako keby nervozitu stoho vsetkeho a ked lezim aj vtedy mi pride zle citim rušno v hlave beriem setralin uz 8. rokov bolo lepsie teraz je to zle

elizita
11. feb 2024

@alenka0 zvýšeny histamin? To si mala potvrdené? Ja mávam také stavy už 2-3 roky. Niekedy ma vypne na celý pol deň aj den

alenka0
14. feb 2024

@elizita Ano. Som na diete. Ale aj s tlakom mám problém.

elizita
16. feb 2024

@alenka0 a ako sa diagnostikuje zvýšený histamin v aktuálnom stave? Mne zisťovali len intoleranciu,nie množstvo

alenka0
18. feb 2024

@elizita Neviem. Všetko na imunológii