Ahijte mam 5. den menstruacie. No od nedele mám motamie hlavy a dnes ma aj zaludok zacal boliet. Mavate to aj vy ze vam zacne nieco taketo v strede menstruacie?
Neužívas antikoncepciu? Ja som mala takéto stavy pri nej , niekedy som si myslela ze idem až odpadnutie
@gabriela2952 nie neuživam vobec.
A mávaš to vždy ci len teraz ?
Ja som len vystrašena v strese lebo som mala asi 3 dni po sebe tampon 7 hodin ze som sa pozabudla a uz si myslim ze mam ten šok či čo to je… Vacsinou mavam 5 hodin ale 1 x za 3 dni som mala po 7 hodin
@gabriela2952 niekedy hej niekedy nie, len ma zaujimalo ci to toez niektora nemate ze ci to je okej alebo čo noo
Tak z tampónu nie,keďže si dávajú ženy aj na noc.To by si ho musela zabudnúť 2dni a to by bol prúser
Je to iba teraz vynimocne ? Raz za čas sa to moze stať, skus doplniť železo
Ja mám takéto menštruácie už nejaký čas a som úplne zdravá. Predtým som to nemala, ale vraj sa telo ženy mení a s ním aj tieto príznaky. Vyskakuje mi tlak hore, alebo dole, cítim sa slabo, mám neskutočné bolesti hlavy, je mi na vracanie, na odpadnutie, o bolestiach krížov a chrbta ani nehovorím. Čiže pre mňa je to "prirodzené".
musim dodat ze ma aj od vcera hlava bolí