Čaute vedel by mi tu niekto pomoct? Raz večer som si šiel lahnut v pohode som zaspal.. naraz som sa zobudil asi o 3 hodiny nato ze nieco je zle.. tocila sa mi hlava. Nemozem hlavu drzat ako kolvek inak než rovno.. ak ju predklonim alebo sa naopak pozriem hore strasne sa mi zacne tocit hlava. (Predtym než som šiel spat ma bolel krk) myslite ze to moze byt z krčnej chrbtice? 😒
Prepac za preklepy, pisem z mobilu 😝
Ahoj no mala som toto iste ale mne sa tocila hlava aj dva tyzdne v kuse zle mi bolo proste uplne kaput cele tyzdne. Isla som k dr poslala ma k ortopedovi ten ma postiskal,ponatahoval, napravil. Dal mi aj rehabilitacie lebo mam nerv tam seknuty treba opatrne. Skus ist k dr a povec ze ta krk boli a hlava sa toci ze asi neco seknute. Dnes idem prvy krat na rehabku tak som zvedava co to bude. Drz sa
@axel124 mne sa hlava sice netoci, ale boli ma krk na pravej strane.. Ak si dam masticku alebo tabletku od bolesti, tak to pomoze na kratky cas.. Niekedy je ta bolest silna, dava zabrat, inokedy znesitelna, slava.. Aaale boli stale.. Momentalne je to ta slabsia bolest, ale aj tak, ak nam predklonit alebo zaklonit hlavu, tak to zaboli riadne.. Nechcem so vsetkym utekat k lekarovi, skor skusam spat v inej polohe v noci.. Podla mna je to prave tym polohovanim v spanku sposobene ☹ ked zaspim na chrbte, citim sa lepsie po par nociach.. Ale je to trapenie pre mna zaspat na chrbte, lebo neznasam spat na chrbte.. Najradsej na bruchu a prave pri tejto polohe ma neskutocne rozboli krcna chrbtica 😒