Ahojte. Stale sa mi toci v hlave a bolia ma oci. Tlak mam dobry, Bola som u ORL vsetko v poriadku. KO v poriadku.
Neviete co to moze byt ? Mat takisto skoliozu. Moze to byt od chrbtice ?
no skus rtg krcnej chrbtice, mozes mat vyboceny stavec, ja tiez toto riesim ale mam este horsie problemy ale aj viac vybocenych stavcov
ano. mysleli si, ze to mam zo stredneho ucha. Preto som bola na ORL.
no mne sa toto stalo,od neurologa som mala vsetko mozne zakazane a nesmela som vobec par dni citat, pozerat telku, nic co by vyvolavalo nejaku aktivitu mozgu. Posielali ma po vsetkych moznych neuro vysetreniach. Nakoniec to bola krcna chrbtica a mineraly.
@susanne16 No vacsinou cakam ,ze mi to prejde - minule som az na stranu padala -otrasne ☹( Trochu mi pomaha horuci kupel,masaz a tabletka na uvolnenie svalov -minuly rok som chodila na akupunkturu potom som nemala dot dlho zavrate -tak skus aj to pomoze .Musim zase zacat chodit ,lebo sa mi to vracia dost casto ☹((
Som bola aj na CT mozgu a nic nemam nikde ziadne nalez ....mne sa to stalo 1 krat ked som bola tehotna s 1 dcerou a som strasne grcala ....odvtedy sa mi to vracia tak ,ze jeden cas je dobre a potom to pride a par dni to trva tak 4-5 a potom zase prejde .....nechapem ☹((
ahoj,..myslim, že je to psychika, takéto problemi mam aj ja. Skus si prstom klepnut po lici a pozeraj sa či sa ti kutik pohne,...ak ano,..napíš mi ak teda chceš,,pa
@kiki68 zistil som že keď si dam neurol trošku sami to zlepší a teraz používam aj antidepresíva tak uvidim ako hovorím už som podstúpil asi každé višetrene rengen hlavy ok rengen chrbtice mierna skolioza neje ti nič vazne niekedy bi aj búši srdce bol som už aj na kartologiu aj krv mi zobrali či nesú zapchute cievi bolo všetko ok očni tlak tiež ok ušné takisto ja fakt už neviem podľa mňa musía to biť nervy ako hovorím keď si dam ten neurol jeto lepšie ďakujem
@susanne16 a na ocnom si bola???mas zrejme vyssi ocny tlak a s tym ti ORL lekar nepomoze,....a naco si vobec bola na ORL????