Točenie hlavy

31. aug 2022

ahojte chcem sa len poradit, pracujem uz dlhsie (dva roky) za pocitacom, som typ cloveka co sa stale hrbi..mam to od detstva a teraz pozorujem v poslednej dobe ze sa mi akosi toci hlava..moze to mat suvis s mojou pracou? resp. moze to byt z krcnej chrbtice..lebo s nou mam dost problemy casto ma aj bolieva

jana_eyre_2
31. aug 2022

Áno môže to mať súvis, krčna ovplyvňuje veľa.. ja mám tiež hrozne držanie tela od malička, vyzerá to zle, čo už.. je výborné cvičenie sm systém, na krčnú chrbticu ako stvorené.. skús, mne veľmi pomohlo, dokonca som mala dojem že som chodila aj vystretejsie.. bohužiaľ cez leto som to znova zanedbala, dovolenky, výlety, potom choroby a starosti a na cvičenie mi neostala mentálna chuť..

tanyan
31. aug 2022

Točenie hlavy môže spôsobovať aj nedostatok tekutín, nedostatok cukru... Ale často to býva spojené aj s krčnou chrbticou. Skús si zreorganizovať pracovný stôl a nastav správne stoličku, aby si sa nehrbila a nebola pokrútená (celé telo - nohy, chrbát, ruky).

lamara55
31. aug 2022

Dôvodov prečo sa to deje je veľké množstvo. Ak chcete mať pokoj na duši a najpresnejšie zistenie vám povie jedine lekár. Minimálne vylúči, že to nieje nič vážne. Určite to neodkladajte, ak sa to deje pravidelne.