Ahojte chcela som poprosiť o radu,
Pred 7 rokmi som mala stresové obdobie a skončila som v nemocnici na to že som sa v noci zobudila na silné točenie hlavy dlhšie som ležala v nemocnici CT všetko ok uzatvorili to ako vestibularny syndróm brala som lieky točenie hlavy postupne ustúpilo ..no mala som veľmi veľmi psychicky náročnú prácu a tento rok vo februári som bola na operácii s vaječníkom našli mi cystu po operácii sa objavili opäť tocaky a pískanie v ušiach vraj to niekedy býva z narkózy no týmto celým sa mi začali úzkosti beriem magnézium ad zatiaľ odmietam necítim sa na to bola som aj tento rok na CT všetko oka aj som bola u chiropraktika a napravil mi krčnú no závraty stále sú nie často ale občas príde akoby tocak a cítim pulz v hlave myslíte že to je stále moja psychika ? Som smutná z toho pretože by som chcela byť ako predtým ..ďakujem za rady a odporúčania
@anickabasnicka ďakujem krásne ku psychologovi som začala chodiť a určite kuknem mucenku si zlatá ❤️
a zkusila jsi nejake bylinky, kdyz antidepresiva nechces. napr. mucenka, medunka , trezalka, konopi. jestli neberes zadne jine leky predepsane od doktora, zkus se poptat bud v normalni lekarne nebo v nejake zelene lekarne , at ti poradi, co prirodniho muzes uzivat na uzkosti...me treba dneska kamaradka prinesla tu mucenku v tabletkach a mam pocit, ze zabira. a jeste doporucuji navstevu kyneziologa nebo i dobreho psychologa. vykecat se a najit pricinu problemu, at vis, jak bojovat. drzim pesti