Tmavohnedý výtok počas menzesu. Čo to je?

chalim
18. dec 2011

Mamičky, chcem sa spýtať, mali ste niektorá výtok v čase menštruácie až tmavo hnedý, akoby stará krv ... môže to byť také tmavé z udniezďovania? Viem, že sa pýtam asi blbosť, a je aj možné, že sa mi tak strašne pomaly púšťa menzes, no tiež sa bojím, aby to nebolo znova mimomaternicové ☹ .... bolesti nemám také ako mávam, len slabulinké sem - tam a tiež občas cítim kríže, už tri dni .... no a tie blbé testy, ducha vidím, len pod určitým uhlom ☹

maria30
18. dec 2011

tak sa môže rozbiehať menzes, ale kľudne môžeš byť aj tehotná.. sprav test znova po niekoľkých dňoch..myslím, že takéto špinenie vôbec nie je predzvesťou mimomaternicového tehu..ak bedeš tehu, tak či je plod na správnom mieste, ti povie len tvoj dr. pomocou sona... držím palce 😉

vierkasteffi
18. dec 2011

ja som mala tiez takyto vytok ktory trval cca 1,5 dna a bola som tehotná 🙂

mrka2
18. dec 2011

aj ja som mala 1 den taky vytok, myslela som,ze co to za cudna menstruacia, urobila test a boli tam dve ciarky 🙂

bianca
18. dec 2011

ja som mala taky vytok-krvacanie 2x pocas tehu 😉

nibiru
18. dec 2011

no ja som mala 4dni pred mrchou teda 24DC nebol to vytok ja som si myslela ze sa mi spustila mrcha asi 10min. krvacanie cista cervena krv a potom nic o 4dni bola na teste slabunkoružova druha ciarka cca na 4den meskania uz krasne tmave dve //.ak je to zahniezdenie (to ale netrva dlhsie ako 1 den)počkaj 2-3 dni a urob test pretože az vtedy je HCG dost vysoke na testovanie drzkame palce:o)

feb13
18. dec 2011

Je to pravdepodobne pozitivny test, v case uhniezdovania je ta ciarka este taka slaba ale bude kazdym dnom silnejsia. Ja som mala pri nidacii cervenkavy vytok ale moze byt aj tmavy. No ani MMT nie je vylucene ale to by si jednak mala uz mat silnejsi test lebo sa to uhniezduje skorej a jednak sa prve priznaky zvycajne objavuju asi tak 6-8tt takze podla mna to je ten menej pravdepodobny variant. Drzim palce, ja som zostala tehotna 3 mesiace po MMT a uz mam polovicu pomaly zasebou. 🙂