Dobrý deň máte niekto skúsenosť s tým že na zadných stoličkách máte tmavé tie ryhy na žuvacich plochách? Som z toho nešťastná,, chystám sa k dr. po asi 5 rokoch tak som zvedavá čo povie. Ale nič ma nebolí tak neverím že by to všetko bolí kazy ,,, mám to aj medzi zubami
Moze to byt po piatich rokoch cokolvek, bud su to kazy alebo zubny kamen, treba chodit pravidelne na preventivne prehliadky a budes vediet v akom stave mas zuby.
Ja som bola veľmi vystrašená lebo mám to aj ja a presne takto vyzerajú zubné kazy. Ale přišla som k zubarke a povedala mi že sa nemusím báť že je to len pigment a kaz by z toho vznikol iba ak by som zanedbala hygienu. Takže možno to bude v pohode. Uvidíš co ti povie dr
@kacernakokse a bola si s tým na dentálnej?
môže sa to robiť aj na starých bielych plombách.
zubný kameň, teraz čítam že po 5 rokoch ideš k zubárovi 🤦♀️
takže ani dentálna hygiena nič 🙈
Nebola, neviem či by to pomohlo, chystám sa na dentálnu po novom roku tak uvidím.
@kacernakokse je to blbé ale nemáš.foto ako to máš? Ani nespím kvôli tomu že čo ak sú to kazy
Že vraj sa to môže tvoriť aj z veľa železa 🤷♀️ mne sa zdá, že elektrickou kefkou to pomaly aj zíde dole, treba skúsiť
Tmave ryhy nemusia byt kazy, ale kaz z toho nakoniec moze byt, to ti povie uz len dr. Za 5 rokov hocičo 😁 daj si do google čierne ryhy na zuboch a ukaze ti ako.vyzera kameň, ako kaz...
Včera som bola u zubárky. Čierne akoby fľaky mávam aj ja na predných zuboch. Sú to pigmenty, ultrazvukom mi ich zubárka vyčistila. Mne sa tvoria stále, vždy mi ich vyčistí a chvíľu ich mám zasa pekné biele 😀
@dzescebuly taketo
to nie je kaz, toto je káva, čaj, cigarety
Kazy alebo zubný kameň