Tmavá stolica

smile31
29. júl 2016

Maminky ahojte mozem otzocku? V nedelu som zjedla misku cucoriek + cucoriedkovu tortu, v ponelok a utorok tiež tortu, od utorka do dneska som mala ciernu stolicu, je to normalne zeby som ju mala zafarbenu po cucoriedkach taky cas?... nedavno som absolvovala kolonoskopicke vysetrenie, takze badam aj trocha krvi na papieri pokazdom wc, mohla mi kolonoskopia nejako podrazdit konečník? dakujem

janka279
29. júl 2016

@smile31 Cierna stolica moze znamenat krvacanie vo vyssich castiach hrubeho creva. Nemyslim si, ze po cucoriedkach by bola stolica zafarbena taky dlhy cas. Vo vynimocnych pripadoch sa stava, ze pri kolonoskopii sa poskodi crevo, ale to by sa prejavilo uz skor po zakroku. Asi by bolo dobre poradit sa s lekarom. Neberies napr. zelezo? Po nom byva cierna stolica.

janickadr
29. júl 2016

@smile31 Kazdy clovek ma inak rychlu pasaz crevom, takze ja si myslim, pokial nebola cierna stolica riedka a niekolko krat denne a pritom vyrazne zapachahuca+necitis sa slaba a unavena a nie si bleda+pri tej kolonoskopii sa nic nenaslo..., ze to mas vsetko z tych cucoriedok. A pristroj ci priprava na kolonoskopiu mohli trochu podrazdit crevo, ale nemalo by to byt nic vazne a tazkosti s krvou by mali ustat...

smile31
autor
29. júl 2016

@janickadr no riadka stolica nebola, na wc idem raz denne, nevsimla som si zeby bola zapachajuca...predtym sa mi to nikdy nestalo len po tých cucoriedkach, dovtedy bola stolica normalnej farby

smile31
autor
29. júl 2016

@janka279 tortu jedol aj muz a povedal ze aj on mal tmavu stolicu este aj dnes... tak dufam ze to bude z toho... zelezo neberiem beriem len vit.C a probiotika a este venalox tusim sa to vola este by som podotkla ze mam dlhsie crevo to mi povedali na kolonoskopii....tak dufam ze sa mi to upravi nechcem zas letiet za chirurgom ked som tam v poslednej dobe bola skoro stale kvoli krvi po stolici(jasnocervena, trhlinky v konecniku)

janickadr
29. júl 2016

@smile31 Tak to by malo byt v pohode a ta "tmavost" by mala postupne ustupit.. 🙂

janka279
29. júl 2016

@smile31 nie je dovod sa znepokojivat. Ved pri kolono by videli, keby nieco bolo v creve a ak by poskodili crevo, tak by sa to prejavilo skoro po kolono. Takze snad to budu tie cucoriedky, pripadne ina zlozka stravy, ktora sfarbila stolicu.

smile31
autor
29. júl 2016

@janka279 ja som normalne po kolono isla na wc az ked som zjedla cucoriedky 🙂 a vtedy som mala stolicu doslova dvojfarebnu... az potom na dalsi den zacala byt tmava po kolono maeste z toho ich prehanadla prehnalo teda stolica bola redsia ale normalnej farby... mala som v sebe este ten vzduch takze som ho dostavala asi zo seba... ale normalnej konzistencie stoli ca boal az po cucoriedkach

miska2017
29. júl 2016

@smile31 moze byt z tych cucoriedok. Ja som jedla cviklu a mala som aj na 4 den cervenu stolicu

smile31
autor
29. júl 2016

dakujem vam dievcata za rady 🙂 dufam ze to postupne prejde

janka2273
29. júl 2016

@smile31 určite čučoriedky 🙂 🙂 🙂 bud kľudná 😉

xevulax
29. júl 2016

ja mavam taku aj po cervenom vine 2-3 dni

rebellefleur
29. júl 2016

Áno máte to z tych čučoriedok 🙂

smile31
autor
29. júl 2016

no dufam, ze to tak bude 🙂 dakujem

oomina
29. júl 2016

@smile31 to sú čučordy 🙂 nič si z toho nerob. Ja som tiež panikárila istého času, že čo to.. 🙂

smile31
autor
29. júl 2016

@oomina mna len zarazilo ze aj po par dnoch je stolica cierna ale je pravda ze min tyzden som bola na kolonoskopii cize creva uplne vycistene a cucoriedky mohli zafarbit stenu creva...

oomina
15. aug 2016

@smile31 To môže byť.. Netreba mať hneď strach a myslieť na najhoršie 🙂

natalysb
15. aug 2016

@smile31 kludne to mozu byt cucoriedky 🙂

natalysb
15. aug 2016

@janka279 nemusi znamemat krvacanie. Netreba hned strasit. Su potraviny ktore sfarbia stolicu. A kazdemu pracuju crievka inak 🙂

smile31
autor
16. aug 2016

jasne baby boli to cucordy🙂 takze je to uz ok 🙂

zobaka
16. sep 2020

Baby nejdem zakladat novu temu, mam tiez otazocku, moze byt stolica velmi tmava az do cierna po spenate? Ja uz mam hysteriu, ze mi daco prasklo v traviacom trakte, dakujem