Ahojte. Stretli ste sa s tým?
Pobolieva ma zub. Nieje to strašná bolesť, skôr taká tlmená. Išla som včera zubárovi, ten mi robil "skúšku" či nemám mŕtvy zub, nemám. Spravil mi rontgen a ten nič neukázal. Poslal ma domov, že pravdepodobne mám zapalené ďasno medzi tými zubami. Tak si vyplachujem ústa, masírujem ďasná.
Myslíte si, že je to OK? Mali ste to niektorá?
A to ti nedal ani ziadne lieky na to?
Joj tak to je neprijemna skusenost, ale hlavne, ze sa ti to dalo doporiadku teda.
@1angelika a kto ti dal prosím antibiotika? mne povedal lekar, že "pravdepodobne" je to zapalené ďasno....
že kebyže sa to zhorší mám prísť....
lekár na pohotovosti lebo už som mala neznesiteľné bolesti
mňa zub nebolel vôbec, len mi vypadla blomba. Zubár ošetril a zablomboval. Tiež ma začal pomaličky pobolievať zub. Nič strašné.... A pár dni som opuchla a musela som sa vrátiť k zubárovi...
áno ja som mala zapálené ďasno , riešila som to tak, že som si zuby stále drhla, čistila niťou, vyplachovala ústnou vodou Climbax a Corsodyl ale úľava prišla až po antibiotikách a keď som prestala používať zubnú niť. Mám zuby veľmi pri sebe a niťou som si poranila vždy ďasno, ktoré sa následne zapálilo a bolelo. Držím palce nech to čím skôr prejde.