Tlaky v podbrušku a bolesť

zuzulienka46
4. máj 2014

Ahojte dievcata. Mam taku otazku. Mam nabeh na polycisticke vajecniky a casto mi meskava menstruacia. Momentalne mi meska nejakych 12dni. Obcas zajdem na injekciu na vyvolanie resp. Bola som asi dva krat pocas mojej meskajucej kariery. Ale prejdem k veci. Kedze mi meska 12ty den tak sa zacinam aj bat. Mam take mensie tlaky v podbrusku a tupu bolest ako pri menstruacii ale stale nic. Nemam pocit ze som tehotna len mam strach cim to.moze byt sposobene. Casto ma zduva a po poslednej menstruacii mi bolo asi tyzden ci dva zle a nedavno som mala hnacku. Prepacte ze sa takto pytam a tak podrobne to opisujem len mam trosku obavy. Dakujem za prijemne i neprijemne odpovede.

lulu369
5. máj 2014

@zuzulienka46 ja by som si najprv urobila tehu test. ak bude výsledok negatívny, tak určite choď k doktorovi a uvidíš aký postup zvolí...
ja som asi pred 7 rokmi mala podobný problém - vysadila som HAK, prvé 3 mesiace mi menzes prišiel, no potom asi 3-4 mesiace nič, tak som chodila ku gynekológovi ako "na klavír"...Tým, že som vysadila HAK sa mi totálne rozhádzal cyklus a tak mi doktor predpísal na uprávu clostylbegyt a duphaston, kedže som HAK už nechcela....

zuzulienka46
autor
5. máj 2014

Dakujem len ja HAK neberiem uz 4 roky...

bronia13
5. máj 2014

mne sa toto robi uz asi 5 mesiacov ak aj dostanem mensturaciu tak je to tak len jeden den a potom 6 tyzdnov ni, vravela som to kamoske tak vravela ze jej kamoske sa to robilo a mala cisty na vajecnikoch... tak ma nalakala tak som sla,cisty nemam ale tym ze som uz starsia tak sa tvoria nekvalitne vajicka a neprodukuju estrogen ci take nieco tak mi dal nejake tabletky tak uvidime...