Ahojte moze sposobivat tlak na spankoch krcna chrbtica? Mam s nou problemy dost ale mam strach co to je co to neni nieco ine. Ine proznaky nemam oen ma boli trocha krcna a ta hlava.. nemoze to byt napr vysoky tlak?
@inhibiitor ja idem kvôli tomu na mr mám už aj CT to je ok...
@1stefi121 prosim dajte vedet ako ste dopadli.. co to je krcná. Takisto tale bolesti tlaky na bokoch ako su spanky? Tlak mate dobry?
@inhibiitor áno tlak mám dobrý ...
@1stefi121 tak dufam aj ja mam dobry a ze to je z krcnej
@inhibiitor zdravím ako ste na Tom?
@1stefi121 znova zle.. uz 3 tyzdne bolesti hlavy zasa , tlak na hrudi a usiach, vraj chrbtica no neviem,… a vy?
@inhibiitor ja ako kedy som celá stuhnuta ja už neviem tlak mám aj ja ale ja už asi pôjdem do práce lebo je to aj na psychiku zle tŕpne my sem tam tvár ...ale snažím sa to nevšímať...je to boj Vám poviem .
@inhibiitor
@1stefi121 ja som nematodil ani jeden den ale trpim kazdy jeden den .. neviem z coho to je a ci to je 100% chrbtica.. v usiach mi zalahuje, v hlave tlaci a aj na hrudi..
@inhibiitor máte ak mr mozgu?
@1stefi121 pred 2 rokmi mimrobili a neurologicka povedala minuly tyzden ze tie iste priznaky jak mam teraz som mal
Aj vtedx ked ma poslala na mri takze teraz ma neposlala
@inhibiitor a našli niečo?
@1stefi121 nastastie nic
@inhibiitor potom som na vlastnu past chodil na dormovu atd.. nachvilkumpokohlo vzdy no twraz ne
@inhibiitor ja to mám teraz 🙄
@ivan2116 prešlo to? Co to bolo?
@inhibiitor mám to stále
@inhibiitor ja mam tlaky v spankoch, na temene, sum v usiach,nerovnovaha. Uz skoro rok. Zistili mi dve vysunute platnicky v krcnej. Cvicim SM system, chodim fyzio a na masaze.
Najnovsie mi brni v nohach, hlavne ked som vklude. Pravdepodobne vysunuta platnicka v krizovej oblasti, uz nemam chut ist ani na mri
@zania to verim… je to katastrofa.. mna sa zvykne aj zle dychat obcas ked zle sedim.. a ked pridem
Domov mavam horuce usi a aj tvar teplu cervenu a neviem z coho
@inhibiitor ja mám tiež tlak v hlave už druhý týždeň aj keď sa ihneď vtedy najviac ale ako keby mi to ide od krku neviem čo to je 🙄
@inhibiitor to isté mám momentálne aj ja a trpím na úzkosti a panickú poruchu čiže psychika
Alebo tetánia.
@miskajur ale to sa nemoze prejavivat kazdy den v tom istom case ci? Berem ad uz 5 rokov a vzdy v lete som okej len v zime toto mam.. uz som na nervx
@inhibiitor ? Ma niekto podobne alebo mal,!?