Ahojte, min tyzden ma kolega masirovat ale len ramena a krk a to som mala aj tricko a od vtedy mam tlaky v hlave a v usiach, myslite ze mi tam nieco zle stlacil? Vraj to mam cele stuhnute. Nechodim na masaze, a mam sedavu pracu pri pc,mate niekto skusenosti? Vdaka pekny vecer.
Netreba sa dávať masírovať laikom🙂 , mohol ti zablokovať nejaký nerv a preto máš bolesti hlavy.
Mohol niečo "poškodiť" celkovo krčná oblasť je dosť nebezpečná aj pre odborníka ten musí presne vedieť kde co stlačiť. Dávaj si niečo na uvoľnenie zatiaľ a ak neprejde tak radšej Dr.
@barbora271 no ja som bola u odbornicky na masaz s manzelom povedali sme jej kde nas to boli a ze ja mam skoliozu a manzel lordozu a par minut po masazi bolo vsetko ok a len co sme sadli do auta museli sme ist na pohotovost kvoli obrovskym bolestiam chrbtice a vecer nas obich seklo ..cize ani odbornici na masaz nie su nic moc ..na pnke sme boli s chrbticou a chodili na obstreky tyzden kvoli hroznym bolestiam a seknutiu...ani staznost nam nic nepomohla lebo vacsina maserov dava podpisovat papiere pred masazou ze to moze sposobit problemy..cize parada nikdy viac k tzv. ,,slovenskym maserom'' bola som na cinskej a ta bola najlepsia v mojom zivote 🙂 ale kolegovi by som sa masirovat nedala bohvie co ti tam postiskal :-O chod k lekarovi lebo ti mohol velmi ublizit ☹
@barbora271 a kolega je maser alebo laik? Ak laik, tak si si mozno vyrobila problem