Tlak vzduchu - bolesť hlavy

sima_simka
7. feb 2024

Ahojte. Neviem či som jediná ale asi nie,ktorá trpí kvôli tlaku vzduchu ako ja? Ide mi hlava buchnúť a bolia ma aj spánky z toho počasia. Strašne ma to ovplyvňuje a neviem si už poradiť čo na to lebo ani lieky na bolesť hlavy mi nezaberá na to a ani káva.
Ak niekto vie na to riešenie tak prosím o pomoc. Ďakujem.

guudy
7. feb 2024

Ja mam od detstva, robila som rodine predpoved pocasia… poradit neviem, ale aspon vies, ze v tom nie si sama..

sima_simka
autor
7. feb 2024

@guudy ja s týmto vstávam až s týmto idem spať 🥺

guudy
7. feb 2024

@sima_simka hej, blbo sa s tym funguje… :(

sima_simka
autor
7. feb 2024

@guudy je to meteosenzitivita, nedá sa s tým nič robiť maximálne sa otužovať a brať vitamín C a magnézium (podľa toho čo som čítala).

guudy
7. feb 2024

@sima_simka hej hej, ja neriesim, nie je co…akurat sa mi zda, ze aj vplyvom globalneho oteplovania (castejsich vykyvov pocasia) sa mi to rokmi zhorsuje…

pielka
8. feb 2024

Toto aj ja mávam a nie je to nič príjemné, koľkokrát keď je takto, že ani pekne, ani úplne škaredo, tak už ráno sa budím s tým, že mi ide hlavu roztrhnúť. Kadejaké lieky som skúšala a teda až pred nedávnom som prišla na to, čo mi pomáha, vďaka čomu si to už viem ukorigovať.

beata_k
8. feb 2024

@sima_simka Aj ja to tak mam pri zmene pocasia. Zabera silna kava, ak nie, tak ibalgin.

A je to aj dovod preco pijem len 1 kavu denne. Ked som pila viac, tak mi nezaberali pri zmene pocasia.

sima_simka
autor
10. feb 2024

@pielka a tým pádom čo je to?

minenkak
10. feb 2024

@sima_simka nič nepomáha,len slniečko🌞