Ahojte. Neviem či som jediná ale asi nie,ktorá trpí kvôli tlaku vzduchu ako ja? Ide mi hlava buchnúť a bolia ma aj spánky z toho počasia. Strašne ma to ovplyvňuje a neviem si už poradiť čo na to lebo ani lieky na bolesť hlavy mi nezaberá na to a ani káva.
Ak niekto vie na to riešenie tak prosím o pomoc. Ďakujem.
@guudy ja s týmto vstávam až s týmto idem spať 🥺
@sima_simka hej, blbo sa s tym funguje… :(
@guudy je to meteosenzitivita, nedá sa s tým nič robiť maximálne sa otužovať a brať vitamín C a magnézium (podľa toho čo som čítala).
@sima_simka hej hej, ja neriesim, nie je co…akurat sa mi zda, ze aj vplyvom globalneho oteplovania (castejsich vykyvov pocasia) sa mi to rokmi zhorsuje…
Toto aj ja mávam a nie je to nič príjemné, koľkokrát keď je takto, že ani pekne, ani úplne škaredo, tak už ráno sa budím s tým, že mi ide hlavu roztrhnúť. Kadejaké lieky som skúšala a teda až pred nedávnom som prišla na to, čo mi pomáha, vďaka čomu si to už viem ukorigovať.
@sima_simka Aj ja to tak mam pri zmene pocasia. Zabera silna kava, ak nie, tak ibalgin.
A je to aj dovod preco pijem len 1 kavu denne. Ked som pila viac, tak mi nezaberali pri zmene pocasia.
@pielka a tým pádom čo je to?
@sima_simka nič nepomáha,len slniečko🌞
Ja mam od detstva, robila som rodine predpoved pocasia… poradit neviem, ale aspon vies, ze v tom nie si sama..