Tlak v tvári

12mirus12
27. jún 2023

Ahojte chcem sa opýtať či ste sa stým náhodou nestretli. Mala som problémy so zubami ktoré mi zubár vytrhol 7 a 8 na ľavej strane. Rany sa pekne hoja už je tomu 3 týždne brala som aj Dalacin ale stále cítim tlak v čelustnej kosti v líci mám opuchnutý čelustný kĺb a jeho okolie cítim tlak mravenčenie tŕpnutie a sem tam akoby elektrický výboj mi šlahne do ucha lenže zuby tam nemám. Bola som u svojho doktora a na zuboch a ďasnách nič nevidel povedal mi ze mám poškodenú alebo zapálenú druhu vetvu trojklanneho nervu dal mi neuromultivit a Bistol dúfam že to už pomôže trvá to už 2 mesiace na tej strane som za tie 2 mesiace dostala už 5 krát anestenu na tie isté zuby lebo na 7 bola robená endodoncia ktorá nebola dobre urobená. Môže to byť trauma kosti po extrakcii ? Alebo nervy? Alebo po tých anestézach ? Už som s toho psychicky zúfalá bolesti nemám ale dosť to otravuje. Na nete keď hľadám nič okrem rakoviny a zápalu okostnice som sa nedocitala. Či môže ísť o začínajúci zápal okostnice ? Veľmi sa bojím som už s toho zúfalá😭😭😔

veselo_neveselo
27. jún 2023

A nemas to z toho trojklanneho nervu? Ked ti dr tak povedal, ze tam vidi poskodenie?
Ine v tom podla mna nehladaj.

12mirus12
autor
27. jún 2023

@veselo_neveselo povedľa iba ze si to myslí keďže zuby sú vytrhnuté že skúsime liečbu a ked nezabere uvidíme čo ďalej .. Ja som tú otázku skorej dala pre moje uistenie lebo už mám stavy úzkosti az paniky kôli tomuto všetkému mám veľký strach

leona45
5. sep 2023

@12mirus12 dobrý deň. Uzdravili ste sa? Mne tahali dolnu 8 a tiez mi poskodili nerv. Necitim si sanku celust ani zuby. Bolia ma zuby ucho... No je to nanič.

12mirus12
autor
8. nov 2023

@leona45 áno uzdravila som sa navštívila som svojho všeobecného lekára a zistil že u mňa to spôsobujú anestézi nasadil mi Bistol a neuromultivit a za týždeň som bola fit

leona45
8. nov 2023

@12mirus12 to ako zistil?

12mirus12
autor
8. nov 2023

@leona45 lebo problémy mi začali s tým že som chodila k zubárovi na preplach kanálikov a mala som tam zápal plus mi robili iné zuby a stále má to bolelo najviac po návšteve zubára plus príznaky roky v oku tlak a ťahanie v tvári atď.