Ahojte chcem sa opýtať či ste sa stým náhodou nestretli. Mala som problémy so zubami ktoré mi zubár vytrhol 7 a 8 na ľavej strane. Rany sa pekne hoja už je tomu 3 týždne brala som aj Dalacin ale stále cítim tlak v čelustnej kosti v líci mám opuchnutý čelustný kĺb a jeho okolie cítim tlak mravenčenie tŕpnutie a sem tam akoby elektrický výboj mi šlahne do ucha lenže zuby tam nemám. Bola som u svojho doktora a na zuboch a ďasnách nič nevidel povedal mi ze mám poškodenú alebo zapálenú druhu vetvu trojklanneho nervu dal mi neuromultivit a Bistol dúfam že to už pomôže trvá to už 2 mesiace na tej strane som za tie 2 mesiace dostala už 5 krát anestenu na tie isté zuby lebo na 7 bola robená endodoncia ktorá nebola dobre urobená. Môže to byť trauma kosti po extrakcii ? Alebo nervy? Alebo po tých anestézach ? Už som s toho psychicky zúfalá bolesti nemám ale dosť to otravuje. Na nete keď hľadám nič okrem rakoviny a zápalu okostnice som sa nedocitala. Či môže ísť o začínajúci zápal okostnice ? Veľmi sa bojím som už s toho zúfalá😭😭😔
@veselo_neveselo povedľa iba ze si to myslí keďže zuby sú vytrhnuté že skúsime liečbu a ked nezabere uvidíme čo ďalej .. Ja som tú otázku skorej dala pre moje uistenie lebo už mám stavy úzkosti az paniky kôli tomuto všetkému mám veľký strach
A nemas to z toho trojklanneho nervu? Ked ti dr tak povedal, ze tam vidi poskodenie?
Ine v tom podla mna nehladaj.