Uz asi pol roka pozorujem na sebe tlak v podbrusku ako pred ms,aj 14 dni v mesiaci castokrat.Bola som na vysetreni u gynekologa,ten mi povedal,ze je vsetko OK,mal sice podozrenie na endometricku cystu ale nakoniec sa to nepotvrdilo.Vsetko mam ciste a v poriadku.Chcem sa spytat,ci mate podobny "problem".Viem,ze to moze byt aj stav sposobeny vysadenim HAK,ale ja som HAK vysadila pred rokom.Vdaka 😉
@riana12 endometrium mam v norme,lekar povedal,ze ztial laparku odlozime.Onkomarkery boli robene vo februari-su v norme 😉 Ja som si onkomarkery davala robit na Heydukovej kompletne vsetky ake sa daju a su OK,nastastie.
Vraj to moze byt aj z ovulky lenze ja si ju neviem vypocitat nakolko mam menzes kedy sa mu chce 😠
@trish31 endometrium moze byt ok a endoska sa moze vyskytovat inde - hrube crevo, mocovy mechur... 😉
od februara je daleko... ja teraz zvazujem poprosit gyn, ci mi neurobi kontrolny odber... a to este pred rokom a pol mi robili... bol v norme, ale nezdalo sa mi, ze mi od toho predosleho trosku stupol... tak nech mi to da spravit a aspon budem kludnejsia, ak to bude stale v norme...
no moze to byt ovu - po ovu sa z folikulu okrem vajicka uvolnuje aj tekutina a ta moze tlacit na okolite tkanivo...
@riana12 jop.Ja toto vsetko viem-skusky su svine 😀 Mam to dva tyzdne pred ms zhruba.Lenze mne sa to nezda normalne kedze pri HAK som ja toto nemala.Preto sa pytam ci to ma viacero bab.
Od februara je sice daleko ale tiez ti neurobia kontrolne odbery len tak-onkomarkery detto.
Ja sa chystam o mesiac 😉
A co ti stuplo?Onkomarkery?
a čo tak chlamídie?
@riana12
@lucinka1104 tak bola som dnes u chirurga,sono brusnej dutiny a obliciek OK.Ale povedal,ze aby sa vsetko vylucilo,v stredu idem na magneticku rezonanciu ☹ A ja uz katastrofalne scenare vidim....... 😅
@trish31 neboj sa sna to nebude nič vážne mna teda bolí podbruško už 7 rokov skoro stále mala som chlamídie no brala som lieky a mali podozrenie na endometriozu no kedže som potom otehotnela ju vylučili no neviem neviem
@lucinka1104 tiez mas taky tlak?Mne sa to strieda,raz podbrusko potom krize,fakt ako pred menzesom
@trish31 ano ano rovnako to mam už dlhooooooooooooooo ved 7 rokov to už hej
@lucinka1104 ach tak snad dopadne vsetko OK 🙂
@riana12
@lucinka1104 uz som po magnetickej
@trish31 aj ked cystu už nemáš, neskusili ste vziať krv na onkomarkery? skús ešte vyšetrenie u urologa...