Tlak v krku po pôrode

nkovalakova
7. jún 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či ste mali po pôrode niektorá problém s tlakom smerujúcim od hrudníka do krku pri nejakej činnosti alebo zmene pohybu, v noci, kedykoľvek. Je to bolestivý tlak trvá cca týždeň, rentgenu hrudníku som mala v poriadku 🙂 dakujem za rady ;)

zuzulik75
7. jún 2021

@nkovalakova neviem, či zrovna to isté nemám už aj ja a par mesiacov. Rodila som v januári.. Sem tam pri nejakom pohybe alebo nádychu pocitim také akoby krátke zovretie v krku alebo co to je takely nepríjemný tlak.. Na dotyk ma ale nič tam neboli. Neviem, čo to je veru

nkovalakova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nkovalakova
autor
7. jún 2021

@zuzulik75 na dotyk to nebolí ani mňa, ale ako náhle sa postavím alebo zmením polohu tak mam pocit ze mi niečo nabúralo pľúca a krk 🤔

zuzulik75
8. jún 2021

@nkovalakova nsvien teda, ci to bude to isté. Koľko si po porode?? Mňa to boli len pri určitom pohybe. Sem tam
Ale veru si s tým neviem dat nejak rady ani ja

nkovalakova
autor
8. jún 2021

@zuzulik75 ja som dva mesiace po pôrode teraz skúšam len paralen od bolesti kvôli kojeniu ak to neprejde do týždňa ešte pôjdem na krv ku obvodnej. Myslím ze to môže byť to isté ako máš ty :/

zuzulik75
8. jún 2021

@nkovalakova daj mi prosím potom vedieť, že čo to bolo. Ak teda pôjdeš to riešiť. Ja esste to nechávam taj
A ozaj na očkovaní si nebola???

nkovalakova
autor
14. jún 2021

@zuzulik75 tak teda výsledky krvi v poriadku štítna žľaza v poriadku ;/. Bude to zrejme od chrbtice 🥴

zuzulik75
15. jún 2021

@nkovalakova ďakujem za info tak hadam to aj ja budem mat od chrbtice ale ak to nezmizne pôjdem aj ja