Tlak v hlave na jednom mieste. O aký problém ide?

katherine24
18. mar 2019

Ahijte maminky peosim vas mam otazku nechcem zbytocne stresovat u lekara ale chcela by som sa spytat ci sa niektorej z vas stava ze citi tlak v hlave ale iba na jednom mieste konkretne nad uchom vyssie skoro az pritemene hlavy cca 5×5 cm miesto je tp akoby mi znicoho nic vnutri v hlave nieco opuchlo boli to ako modrina ale nie na dotyk proste to citim stane sa mi to raz za par mesiacov citom to asi hodinku ..hlava inak nebolieva sem tam migrena ale inak nic ale tocieva sa mi sem tam hlava...je to normalne stava sa to niekomu?dakujem

lubik87
18. mar 2019

@katherine24 môže.to byť cysta . Bolo by fajn zájsť na vyšetrenie...

katherine24
autor
19. mar 2019

@lubik87 ale mna nebolieva ani hlava ani mi nebyva zle ani nic len raz za cas citim tlak na tom mieste a sem tam sa mi toci hlava...chcela som sa spytat ci to moze mat vplyv aj ze necvicim a mam stale stuhnuty krk a chrbat ako by pozasekavane vsade?

lubik87
19. mar 2019

@katherine24 ocino mal podobne pocity a našli.mu cystu v strede čela a to kým sme ho dostali na vyšetrenie 🙈môžeš to mať samozrejme aj z chrbtice

katherine24
autor
19. mar 2019

@lubik87 a ako to dopadlo stacia na to lieky alebo to treba vybrat

lubik87
19. mar 2019

@katherine24 keďže mu to tlačí a boli ho z toho hlava tak mu to idú vybrať jednodňová chirurgia

katherine24
autor
19. mar 2019

@lubik87 dobre a on to ma pod kozou alebo dnu ...lebo ja si necitim hrcu ani nic ale niekde az pod lebkou dnu v hlave

lubik87
19. mar 2019

@katherine24 c hlave v dutinách asi neviem nepýtala som sa ..operácia cez nos myslím bude