Zdravim Vás, mal to niekdo z vas ide asi o nizky tlak? Cez výkend bolo u nas v Bavorksu 34stupnov v pondelok to kleslo na 15 a dazd....Uz tyzden som mala tlak na hrudi a tazko sa mi dýchalo, ked sa rozrusim alebo pridem do stresu pride to znova mam pocit, ze mi zviera hrud a tazko sa mi dýcha. V sobotu som bola n vysetreni v nemocnici a vsetky testy aj srdce aj krvne v poriadku. Povedali mi, ze som na konci svojich sýl, ze mam dve male deti a som absolutne vycerpana maju pravdu. Chodim neskoro spat sme tu na vsetko sami a a citim sa absolutne k.o. V pondelok som bola tak unavena a mala som taký tlak v hlave ze mi padol aj hrnček z ruky.... A spala som polku dna muz musel dojst skorej domov. Takze od pondelka mam nový rezim nie vsetko stihnut dokonalo ziaden stres co pri dvoch malych detoch je momentalne velmi narocne malý ma 3 roky a druhy 9.mes. a horucky lebo mu idu zuby....Zvolila som rezim skorej si ist lahnu,t ale dnes rano znova taky tlak v hlave som vtedy taka slaba motám sa mam pocit ze odpadnem a mam taku slabost na rukach ked som vstala rýchlo z postele mala som to zatmenie pred ocami a rano som mala zalahnute v usiach... Tak som sa napila a najedla potom to bolo dobre a ked idem znova do auta pre maleho do jasli pride znova ten útlm únava tlak v hlave a mám vtedy taký divny pocit ze mi praskne hlava a som strasne unavena...Bolia ma aj oci takou unavou a ked je to uplne hrozne tak sa mi tazko dýcha a boli a mam tlak na hrudi. Mali ste niekdo takuto celkovú vyčerpanosť? Musím priznat, ze uz dlho idem o 1 ráno spať vstávam skoro, jasle a celý ten kolotoč a v noci mŕtvolne unavena do postele.....Cítim sa ako keby som čakala trojičky alebo keď máte teplotu ale nemáte ju pritom. tlak? Proste sa cítim ako keby som sa práve prebudila z narkózy.Myslíte , že to súvisi aj s nízkym tlakom? Momentálne sa nám mení znova počasie na teplo.... diky
mavam som u osteopatha dnes citim aj bolest v chrbte zozadu ako mas ramena asi si urobim termin a uvidime.dufam ze mi bude lepsie...
ja som mala nieco podobne, ale po vysadeni HAK, tiez vsetky vysetrenia ok....potom to preslo same...ale asi dve mesiace ma to trapilo....
@sylwi tiez ma napadla chrbtica..urcite si urob termin u toho osteopata..ten ti podla mna pomoze..podla mna budes mat zablokovanu krcnu chrbticu, ja som mala vtedy velmi podobne priznaky. drzim palce!
diky dufam ze hej lebo vsetky testy su ok. len ja citim k.o. nemame tu nikoho na postrazenie.
rano prudko nevstavat z postele, najprv sa posadit, vydrzat chvilku az potom vstat, lebo prudkzm vstavanim ti klesa tlak, preto ta malatnost, slabost v rukach a hucanie v usiach. uz ked vstavas tako svizne tak si viem predstavit aky hekticky den mas. zacni den poriadnymi ranajkami v klude a poriadnou davkou tekutin, bolesti hlavy zvycajne byvaju pri nizkom tlaku z nedostatocneho prisunu tekutin. predpokladam ze ked doma nestihas, ani poriadne nepijes, ze? veci, ktore nie su akutne, vynechaj, rob len to co je nevyhnutne, bordel v byte sa da poriesit aj inokedy. tlaky na hrudniku a stazene dychanie byvaju zvacsa prejavom nejakeho ochorenia srdca, ale ak ti to vysetrenie vylucilo, tak sa treba zamerat na ine organy. pluca - nekasles obca ssucho? , chrbtica uz spominana....komplexna prehliadka by ti bodla...a hlavne vela oddychu
Latvia je to z pretazenia srdce je ok busenie nemam a vysledky v poriadku v nemocnici mi pozerali hrdlo, oci, kompltnen krvne testy crp BKS, EKG, srdcove testy krvne rozsirene ci tam nemam zapal....Vsetko teraz chodim skorej spavat a poobede si lahnem aj na hodinu so synom ktory nevie zaspattakze tu hodinu lezi pri kopancoch a rozpravani ale spim. No a mas uplne pravdu ked videm z postele prudko az sa mi zatoci a vidim cierno mala som to len po operacii a v tehotenstve. Zaujmave, ze ako sa sa vycerapala po dlhom obdobi na maximalnu hranicu a oteplilo na 30stupnov sa mi tlak zhorsuje aj tlak v hlave ked pocasie klesne na 15 tlak je uplne hrozny a malatnost a usi zalahnute..... Dneska v noci som sa zobudila na ten tlak v hlave a potom som vstala tiez mi bolo tak divne a potom to bola znovu dobre aj rano. Ten tlak v hlave pride pocas dna poodebe alebo rano a vtedy ma aj palia oci a som uplne unavena a nemozna a tak hmlisto vidim a rezu ma oci ako ked si strasne unavena.... Citim ze som pretazena a maly ma teraz este horucky môj 9mesacny syn a o to je to teraz horsie..... ma asi virus ak to neprejde zajtra mu zoberu znova krv.Niekedy si poviem jajj keby tu tak bola moja mamina a ja by som mala len hodin acasu na seba a môj muz ten je tiez uplne unaveny dve roboty a stale kolecko a clovek nic nestiha zistila som ze si robime ten stres a tlak sami ze chceme aby bolo vsetko super a sme na to len dvaja. Musime zmenit nas zivot uz sme zacali radikalne skorej spavat kaslem na vela veci okolo domu. Niekedy sa citim ako v tehotenstve unavena s pocitmi ze sa mi kruti cely svet, ale postupne sa to lepsi a ja davam môjmu telu oddych a beriem dobre vitaminove doplnky a strava je tiez u nas velmi dobra tak to nejak zvladneme. Dakujem vam. Inak som nevedela ze taky tlak v hlave moze mat clovek z nizkeho tlaku a inak mas pravdu malo pijem ukazali to aj krve testy. A inak HB som mala 153 takze to tiez vylucili
@sylwi ahoj, nemas nahodou problemy s chrbticou? aj vtedy mozu byt take stavy