Tlak v hlave

29. dec 2024

Ahojte od noci sa mi krúti hlava teraz už je to lepšie začalo ma do pravej strany a teraz by som len spala a taký čudný pocit pri ľavom oku ani nie tlak neviem to popísať chvíľkami akoby nebolo moje tlak mám v norme. Chvíľkami sa tu desím cievnej ale neviem zas to už by som asi mala

lonely66
29. dec 2024

cievna prebehne pomerne rýchlo.... môže ísť o migrénu. mimochodom, presne toto som mala včera ja. trvalo to tak 4-5 hodín, potom to pomaly ustupovalo (ja ale mávam migrény, no slabšie). možno aj počasie prispieva... ak by si spala, tak spi. ak by šlo o CMP, už by si pravdepodobne nežila a má aj ďalšie príznaky...

autor
29. dec 2024

@lonely66 no deti mi spať nedajú idem s nimi von. To oko mám také jedno neviem to popísať akoby ťažké akoby som si moc videla lico také čudne ale už pár dní alebo týždňov má boli krk možno to bude spojené aj s tym

ysseba
29. dec 2024

Tlak v hlave a bolesť za okom - na 99% migréna... Dôverne to poznám ☹ Choď s deťmi von, vzduch bude dobrý. Dala by som si predtým ešte liek od bolesti, nech sa ti bolesť nerozvinie. A fakt že veľa veľa pi. Čistej vody. A daj si magnezko. Cievnej by som sa v tomto prípade nebála. Pre pokoj v duši môžeš vyskúšať také tie "triky" na overenie či ide o mozgovú príhodu - usmiať sa (nie je jeden kútik spadnutý?), vieš vystrieť obe ruky pred seba? A pod. Držím palce nech sa ti uľaví, migréna je sviňa (ja ju mám aj 2 dni, je mi aj zle od žalúdka a aj grcám. Veľakrát si musím zobrať dovolenku alebo niečo)

andreagartnerova
29. dec 2024

Presne to mám dnes ja, bolesť v čele na ľavo a oko,mám pocit, že sa mi hmli niekedy alebo ja ani to neviem nazvať. Vonku mi bolo lepšie, dala som si teraz studený obklad a lepšie sa mi zdá. Ja si myslím, že to je migréna