Tlak v boku

bibiana1910
28. júl 2023

Ahojte, mal viekto z vás tlak v boku na ľavej strane, ako keby tam niečo tlači + mierne zväčšenie tej strany ktoré ale neviem či je spôsobené tým nakoľko na ľavej strane mi po pôrode (pred 6m) zostal previs
Boli ma aj krk na prej strane a neviem či to môže byt nejak spojené
Za každú informáciu ďakujem

nikuskaakolarova
28. júl 2023

@bibiana1910 mávam bolesti v boku buď v ľavom alebo v pravom bolesť pod rebrami az do chrbta len ja som bola aj na gastre ,CT a sone a na nič neprišli len že na pečeni trochu tuku a ešte na alergologii a mám zistenu nejakú alergiu ale ešte neviem aku lebo mám na to nárok až budúci rok ale mám podľa imunológicky pravdepodobne aj hit🤷‍♀️ takže nemôžete mať nejakú intoleranciu? Tie sa zvyknú kadejako prejavovať 🙂kľudne to môže byť aj nejaká intolerancia

bibiana1910
autor
29. júl 2023

@nikuskaakolarova intoleranciu som nemala žiadnu, naposledy som ale ja testoch bol pred tehotenstvom čo budú už asi aj 2 roky dozadu, ale myslím že u mna to bude asi z chrbtice lebo ma dosť začala bolievať a je to aj strana na ktorej nosím malú a niekedy mi bolesť vystreľuje až do nohy, mám pocit že po pôrode som cela nejaká nijaká 🤷🏼‍♀️

nikuskaakolarova
29. júl 2023

@bibiana1910 po pôrodoch sa veľa veci zmení tak skúste ešte raz ale môže to byť aj chrbtica mňa tiež bolieva hlavne kríže až do kolena a nôh mi to ide bola som aj u fizio a mám krivú panvu aj chrbat viac prehnuty