Tlak pri srdci a zhoršené dýchanie

danka2009
16. feb 2023

Ahojte,
Už dlhšie pociťujem pichanie pri srdci a zhoršené dychanie, na echo mi nič nenašli , tak vraj to môže byť z chrbtice ešte , dnes som išla po schodoch prešla som 3 schody a hrozne mi zovrelo srdce, tlak som mala 145/80, je to v pohode tlak prosím Vás? Ďakujem

bylinka25
16. feb 2023

Navštívila si aj pľuciara, či alergológa, či nejde o astmu?
Len sa zadýchaš, kašleš, budíš na v noci , že sa ti ťažko dýcha?

floki1994
16. feb 2023

@danka2009 moze to byt od chrbtice ano..mas ibak dost zeleza? Nie si anemicka? Mne sa vtedy zhorsene dychalo

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenka.k
16. feb 2023

@danka2009 mne tak robilo, ak som mala nedostatok železa

danka2009
autor
16. feb 2023

Bola som aj u pluciara aj alergologa, nezistili nič viac, bola som dnes u doktorky, žiaľ moja mala dovolenku tak som bol u zastupujucej , ta mi dala magnezium a o 10 min zmerala tlak, a namerala väčší 150/90, tak mi musí doktorka moja spravit odbery, doma som si potom merala a mala som 130/80 tep 109

laan93
16. feb 2023

Minerály dokážu regulovať krvný tlak, sodík zo soli zvyšuje tlak, draslík zo zeleniny, mäsa znižuje krvný tlak, a horčík je tiež veľmi dôležitý na optimálne fungovanie tela, dopraj si 85% horkú čokoládu z Lidlu od značky J.D.Gross (má v sebe horčík). Odporúčam 2 štvorce za 1 deň. Naopak nedostatok minerálov zvyšuje krvný tlak aj rýchlejšie bije srdce, orgány začnú zlyhávať (nebudú správne fungovať). A nezabudni aj piť vodu, či zelený čaj 🙂