Ahojte, zvykol som sem písať v lete častejšie ohľadom mojich problémov, prešiel som si vtedy vysokým pulzom v kľude, tlakom na hrudi, triaškou a milión ďalších problémov. Veľa ľudí mi tu písalo že mi nič nie je, že si to len namýšľam, že mám ísť doktorovi a keď si budem istý že je to v poriadku, tak sa to zlepší. Mám za sebou kardio vyšetrenie (v lete echo+ekg, v septembri 24h holter s pár extrasytolami), endokrinologické vyšetrenie (zvýšený hormón TSH), ortopedické vyšetrenie (mierna skolióza 13°). Je pravda že mesiac po tých vyšetreniach som sa cítil lepšie, no teraz to začína znova.. Bolesť na hrudi pod ľavou bradavkou na rebrách, svalové zášklby, preskakovanie srdca a pridali sa k tomu nové problémy ako mravenčenie na nohách a rukách, bolesť ľavého predlaktia, raz za čas mávam zakalený moč ale neviem či to s tým nejako súvisí. Viete mi niekto poradiť čo to všetko môže znamenať? To že sa vrátili staré problémy ma až tak nerozhodilo, keďže som si na ne už zvykol ale znepokojili ma tieto nové ako bolesť v predlaktí, zakalený moč a mravenčenie.
@fanusikrm a teraz naozaj v dobrom smer psychiatria a potom sedenia so psychológom..viem o com hovorím a co dokáže spraviť stres ,nikto nemá toľko akože infarktom smrti a zdravotných problémov ako človek v strese a panike ..je to v hlave ,vyšetreniami máš potvrdene,že nie v tele..ničís sa sam
No novodobá diagnóza tetania, úzkostná porucha s panickymi atakmi
Nemáš problémy s hrudnou chrbticou?
@fanusikrm ja som mala podobné veci asi 3mesiace. ..zasklby, krče, rôzne bolesti . .absolútne tá chápem...ja som bola v strese ze čo mi je ....a keď to niekomu este hovoríte, no čisty blázon....bol to long kovid.....skončilo to bolesťou celého tela, teplotou a po teplote sa to všetko stratilo.... Tlak na hrudi ak máš vyšetrenia EKG, tlak v poriadku je Panik atak....to môže byť zo strachu, stresu ... Psychiater da lieky pomahaju
@lb1984 Keď som bol s tým všetkým u môjho lekára, priniesol som hneď aj moč keďže som si myslel že tam je tiež problém, ale oni si ho nezobrali, ževraj to netreba že to nemá nejaký súvis. Lekára som už zmenil, no vraj mám počkať na ďalšie vyšetrenie krvi na endokrinológii keďže som obsolvoval zatiaľ iba jedno. Povedali mi, že ak sa tie výsledky nevrátia do normy, potom to budeme riešiť
Prekonala som prvy Covid a tento rok druhy - moju imunitu podporujem VitaC, MyBlood, Den a Noc tobolky Prolimunno, Collagen a Prostik - vsetko prírodnej produkty
@fanusikrm neurologiu si absolvoval?