ahojte, prosim vas posledne dni citim busenie srdca pri aktivite, aj ked sa len postavim zo stolicky, tlak mam pritom normalny, obcas mi pride nevolno. Ked lezim taketo problemy nemam, ale aj teraz som sa len na chvilu zdvihla od notebooku a uz mi prislo nevolno, zmerala som tlak a uplne super 120/80 ale tep najprv 124 a po opatovnom merani po chvili sedenia 94. zajtra idem riesit novu obvodnu a potom aj nejake vysetrenia uz budu, len ma zaujima co to moze byt? mam sa bat? dakujem
@terezka1947 mne robili vysetrenie srdca minuly januar a vsetko bolo ok, ale tak to je uz rok a vtedy som taketo problemy este nemala, aj to ma upokojuje ze tlak mam dobry, uvidim, chcem si tento rok dat porobit viac vysetreni pre istotu
Máš normálny tlak a tep po vstani zo stoličky
@drzaopica tlak viem ze mam dobry, ale nepride mi normalne ze ked robim bezne cinnosti citim busenie srdca, kedze som to predtym nikdy nemala
Ja som mala aj v kľude bežné tep cez 90. Odkedy mám Concord,je to oveľa lepšie. Nezadychavam sa a tep je pod 70. Srdce mám ok. Treba riešiť celkovo zdravotný stav. Štítnu žľazu,atď.
Ja mám tiež tento problém,sem tam vyskočí aj vyšší tlak,ale dostala som od internistky Concord na zníženie tepu a som objednaná na kardio,pre istotu.