Tisercin - je to pre mňa nový liek,užívate to spolu z liekmi na spanie ? Alebo pár hodín pred liekmi Stilnox a neurol.
tisercin je na ukľudnenie... ale aj neurol je na ukľudnenie
prečo máš až 2 liekov na ukľudnenie?
@deti95060810 vyslovene oba na ukludnenie nie su, Neurol sa casto dava ako prva volba, je lahsi a ma vyraznejsi ucinok na uzkost.
Tisercin ovplyvnuje uz psychiku intenzivnejsie, casto sa pouziva aj pri tazkych psychiatrickych dg uplne bezne sa mnohe taketo leiky kombinuju z toho dovodu, ak dr nechce uz zvysovat davku jedneho leiku, tak prida iny liek.
zavisi od stavu a dg.
@deti95060810 -to mi predpísal môj psychiater. Včera som ho zobrala ale dnes som ako oťapena a mám strašne sucho v ústach. Tak to asi prestanem užívať.
@majamat tisercin sa predpisuje autistom...
@deti95060810 - to vážne?. Ved ja som normálny človek, akurát ma zobral ortieľ, ktorý mi povedal lekár. (rakovina) chvála bohu sa už len liečim 16 rokov. Z toho mam depky bojím sa aby sa mi to nedajbože nevratilo a tým pádom aj problém zo spánkom. 🙆🙆🙆
@deti95060810 tisercin sa predpisuje aj rpi demenciach, schizofrenii, poruchac spravania rozneho druhu a mnohych dalsich dg.
@dedincanka131 neboj, fakt sa predpisuje pri roznych dg, nielen u autistov.
tieto leiky sa bezne kombinuju. dokonca mam pocit, ze psychofarmaka a hypnotika lekari kombinuju fakt vela.
ono ani je je problem s tym, ci dane leiky mozno kombinovat, ale skor s tym,a ko na to dotycna osoba zareaguje.
ak ostatne leiky uzivas dlhsie a prida sa len Tisercin, tak je to v pohode. skor by som bola opatrna pri nasadeni novej celej kombinacie liekov.