Ahojte, čo si dávate na raňajky ? Okrem pečiva a mliečnych výrobkov 🤔
zeleny caj, potom vajicka s chilli paprickami, a k tomu vacsinou chrumem papriku, a neskor velka slaba cierna kava, to je taky moj ritual
rôzne kaše, ovocie, zeleninu so syrom, vajíčkami, praženicu, , jogurt, v zime polievky.
Mne ráno nechutí, takže len na silu Granolu s mliekom alebo mini krajec chleba so šunkou a zeleninou
Ja jedavam vždy jogurt s ovocim a orieskami, semienkami, musli atď., ale keď nechceš mliecne, tak ja si robím aj rôzne kase s ovocim a orechami alebo vajíčka na rôzne spôsoby a zeleninu. Pečivo nejem vôbec.
Som skor na slane ranajky, takze Ja tiez prazenicu s cibulkou (da sa kupit aj u nas v robote v bufete) so zeleninou, zeleny caj alebo kavu k tomu. Bez peciva. Po pecive som furt nafuknuta na druhy den.
Teraz chcem vyradovat mliecne z jedalnicka, tak snad sa mi to podari-bo to je ako kokain pre mna😄
Ďakujem baby, robím si jedálniček a mám katastrofálnu stravu chcem ju upraviť, tak ďakujem za rady a určite vajíčka tam budú a taktiež zelený čaj 🙂
Ovocie..banan, jahody, maliny, boruvky,...
Obilnu kašu s ovocím a dochutenu agavovym sirupom (niekedy javorovým)
Ahoj, ja mám veľmi rada na raňajky Nominal kaše, hlavne pohánkovú. Zarobíš aj s vodou, trochu medu, trochu ovocia. Ak by si chcela sýtejšie, dajú sa do nej nechať rozmočiť aj vločky. Toto si dávam každý deň 🙂
Alebo keď nemám chuť na kašu, tak iba ovocie. Ja nejedavam také hlúposti ako pecivo. Sem - tam si dám, ak je dobrý domáci koláčik od mamy, tak si dám ovocie k tomu. Ale to mame raz za uhorský rok. A na zapitie 100% džús a potom si spravím kávu. Keď som odcestovaná, že som v hoteli a majú dobrý výber švédskych stolov, tak niekedy aj grilovanu zeleninu si dám, keď majú a keď majú k tomu aj nejaký dobry šalát. Ale zväčša iba ovocie
Moje obľúbené raňajky- hrianka, na to nakrájané avokádo a na to nastrúhaný syr. Alebo omeleta so syrom vnútri. Mňam!
@anka712 vajcovu omeletu so syrom zeleninu, ak si dáš zeleninu pečivo Ti nebude chýbať
Ja by som bez pečiva, chleba nemohla byť mňa to nezasyti skús celozrnný chlieb ten hutný v Lidli majú dobrý
Občas biely jogurt do toho ovocie
Ovsenú kašu a postrúhané jablká na to, alebo banan
Pomazánky bryndzovu, vajíčkovú, tuniakovu
Alebo si sprav šalát grécky olivy, feta na to si natrham schwarzwalsku šunku
Niekedy si dám len paradajky mozarellu bazalku
Praženicu so zeleninou, lečo, mnam