Ahojte, chcela by som sa vas opytat na tinnitus. Viem, ze je tu milion prispevkov na tuto temu, ale nestretla som sa s mojim problemom. Mam klasicky tinnitus uz asi 3,5 roka, ale mne to po akupunkture prestalo asi na rok a pol a v decembri sa to naspat vratilo. Moj problem vsak nie je len samotny tinnitus, ale aj pocit takeho ako zalahnutia v uchu, casto si musim akoby praskat sanku, ako ked mate zalahnute a potrebujete to dostat von. To mi ostalo aj vtedy ten rok a pol, ked mi tinnitus zmizol, ale nevnimala som to uz ako velky problem, bola som v podstate v poriadku. Takisto som aj citliva na zvuk, akonahle cinkaju o seba taniere alebo ja musim zvysit hlas a zakricat, tak ma tak zaboli v uchu a je to velmi neprijemne. Nikde som sa tu s tym nestretla, ze by zeny popisovali okrem tinnitusu aj tento problem. Klasicky som bola na vsetkych vysetreniach, ale vsetky vysledky mam v poriadku, aj cievy aj samotne ucho. Ma niektora z vas aj takyto problem alebo mate len cisty tinnitus? Dakujem pekne za odpovede 🙂
@marienkaanjelik skúšala si Ear tone? Dedo našiel reklamu na to v nejakom časopise, tak sme mu to kúpili, chválil to, že to pomohlo. Tak sme kúpili aj otcovi, tomu nezaberá nič od ušného, a toto kúpil zas, je spokojný. Babka to už nechcela, tej pokiaľ niečo nezaberie do 5 minút, tak smola 🤭
@dee01 nebudes mat nieco s nosnou prepazkou? Ja mam trosku krivu nosnu prepazku, a pytala som sa ci to nemoze byt problem, ale vsetci doktori, ze nie, ze to by ste mali horsie priznaky...v kazdom pripade, skus tu akupunkturu, ked si este neskusala, urcite ti to ten stav zlepsi...neviem ako to funguje, ale funguje to 😀
@tayla super vdaka, pozriem sa na to 🙂
ja mám tento problém v ľavom uchu, pocit zaľahnutia už pár rokov, vyšetrenia tiež nič neukázali, pričom ale občas mám akokeby aj plný nos na tej strane, tak ja neviem....+občas búšenie ...a v druhom sem tam piskot...takže jedna radosť.